K1 i Boks

(VIDEO) Saudijci ponovno nadmašili sami sebe! Morate pogledati ‘trailer‘ za meč između Duboisa i Joshue!

Anthony Joshua (lijevo) | Daniel Dubois (desno)

 Screenshot (youtube, Quensberry Promotions)
Boksački spektakl koji nas 21. rujna (deveti mjesec) čeka na Wembleyju, dobio je sjajnu najavu

Konstantno ugovaranje i isporučivanje velikih mečeva i evenata nešto je čime je Turki Alalshikh brzo pridobio mnoštvo boksačkih fanova.

Godinama su fanovi bili frustrirani zbog nedostatka međusobnih okršaja među najvećim boksačkim zvijezdama, a dojam je kao da je sve to frustriralo i Turkija Alalshikha. Saudijac se kao čelni čovjek General Authority Entertainmenta umiješao na boksačko tržište, a zajedno s ostalim investitorima, Turki je prepoznao boks kao jedan od sportova unutar kojeg mogu napraviti pomutnju i preuzeti primat na tržištu.

Osim ugovaranja vrhunskih mečeva, postoji još nešto čime Saudijci neizmjerno oduševljavaju svakim novim eventom. Radi se o "trailerima", odnosno promo videima kojima najavljuju nadolazeći event. Još od prvog "trailera" koji su pustili u javnost, publika je ostala zapanjena onim što imaju prilike vidjeti, ali Saudijci se nisu zaustavili na tome.

Dojam je da svakim eventom dodatno nadmašuju sami sebe, a uoči novog eventa u njihovoj režiji, "trailer" je ponovno fantastičan. Ovaj put u fokusu je event koji će se 21. rujna (deveti mjesec) održati na Wembleyju, a predvodit će ga Daniel Dubois i Anthony Joshua.

Ulog je IBF-ova svjetska titula u teškoj kategoriji, a osim spomenutog dvojca, na programu ove priredbe naći će se još neka zvučna imena poput Anthonyja Cacacea, Josha Warringtona, Joshue Buatsija, Marka Chamberlaina, Liama Smitha, Hamzaha Sheeraza itd. Uistinu lijepo posložen "fight card".

No, vratimo se "traileru". Svjetski poznati redatelj Guy Ritchie (Snatch; Lock, Stock and Two Smoking Barrels; Sherlock Holmes, Alladin...) angažiran je od strane Saudijaca kako bi kreirao kraću najavu eventa, a Ritchie je u potpunosti opravdao povjerenje Turkija i njegove ekipe.

Nećemo vam previše otkrivati jer ćemo vam ubiti smisao gledanja samog "trailera". Najbolje je da sve sami pogledate, a video se nalazi ispod ovog teksta. Reakcije strane publike ponovno su više nego pozitivne, a ne sumnjamo da ćete uživati i vi, naši čitatelji!

Linker
10. rujan 2024 08:13