K1 i Boks

(VIDEO) Sve je spremno za večerašnji spektakl: Canelo i Golovkin točni na službenom vaganju

Canelo Alvarez vs. Gennadiy Golovkin

 Sarah Stier/Getty images/Profimedia
Golovkin će pokušati dokazati da je bio bolji u oba navrata

Sve je spremno za veliku boksačku trilogiju između Canela Alvareza i Gennadiyja Golovkina. Službeno vaganje je prošlo bez ikakvih problema, a svi akteri priredbe su se tamo pojavili točni.

U glavnoj borbi večeri gledat ćemo treći meč ova dva odlična boksača. Borili su se Canelo i Golovkin već dva puta, a jedan meč je prošao bez pobjednika, dok je u drugom pobijedio Canelo. Mnogi se ne slažu s takvim odlukama nego samtraju kako je Golovkin u oba navrata bio bolji, no noćas će imati priliku dokazati da je to istina.

Golovkinu je ovo prvi puta da nastupa u super srednjoj kategoriji, a na liniji su Canelovi WBA, WBC, IBF i WBO pojasevi super srednje kategorije, a Golovkin u svom vlasništvu ima WBA i IBF pojaseve srednje kategorije.

Od njihovog posljednjeg susreta Golovkin je neporažen te ima četiri uzastopne pobjede, dok Canelo dolazi iz poraza od odličnog Dmitryja Bivola.

Priredba bi trebala početi noćas oko 2:00 po našem vremenu, a do tada vam donosimo rezultate službenog vaganja cijele priredbe. Rezultate možete pogledati ispod:

Canelo vs. Golovkin - rezultati službenog vaganja (u lb)

Canelo Alvarez (167.4) vs. Gennadiy Golovkin (167.8)

Jesse Rodriguez (114.8) vs. Israel Gonzalez (114.6)

Ali Akhmedov (167.8) vs. Gabriel Rosado (167)

Austin Williams (160) vs. Kieron Conway (159.2)

Diego Pacheco (167) vs. Enrique Collazo (167.8)

Linker
14. lipanj 2024 01:00