K1 i Boks

(VIDEO) Teški poraz bivšeg UFC izazivača, na podu je završio već u sedmoj sekundi

John Moraga
 screenshot (YouTube, DAZN)
Bivšeg UFC-ovom izazivaču Johnu Moragi baš i ne ide u boksačkom ringu

Nakon što je 2018. godine završio svoju MMA karijeru, John Moraga odlučio se vratiti boksu. Bivši izazivač za UFC-ovu titulu muha kategorije prije toga imao je jedan neuspješni nastup u profesionalnom boksu, no povratak u ring 2019. mu je godine donio veliku pobjedu. Ipak, iduća dva nastupa nisu bila tako uspješna.

Posljednji je Moraga upisao proteklog vikenda, kad se na uvodnom programu priredbe Canela Alvareza i Avnija Yildirima susreo s mladim talentom Marcom Castrom. Moraga vjerojatno nije mogao niti sanjati da će mu se u nekom meču brojati već nakon sedam sekundi, ali dogodilo se upravo to.

Jedan Castrov direkt dao je do znanja kako Moraga ovog puta možda neće izdržati niti ugovorene četiri runde, a isto se kasnije potvrdilo. Uspio se bivši UFC-ov borac oporaviti i vratiti se u meč, ali u drugoj polovici druge runde je još dva puta završavao na podu i sudac je odlučio kako nema smisla nastavljati.

Moraga je zahvaljujući rezultatima u UFC-u uspio doći do prilike nastupati na velikim boksačkim priredbama pa je tako prije ove DAZN-ove nastupio i u "bubbleu" Top Ranka. No, pitanje je isplati li mu se rasprodavati ugled kao žrtva mladim nadolazećim talentima, što je u posljednja dva meča upravo bio slučaj. Pogledajte kako je izgledao ovaj poraz, odnosno najbolje trenutke meča!

Linker
08. svibanj 2024 23:39