K1 i Boks

(VIDEO) ‘Teško ga je pronaći desnicom‘: Pogledajte savjete iz kuta koji su doveli Joshuu do pobjede

Anthony Joshua i Derrick James

 Screenshot (youtube, Dazn)
DAZN je putem svog YouTube kanala podijelio interesantan videouradak koji vrijedi pogledati

Možda Anthony Joshua nije oduševio svojim nastupom protiv Roberta Heleniusa, ali nitko ne može reći da je podbacio. ‘‘AJ‘‘ je proteklog vikenda nokautirao iskusnog finskog teškaša u sedmoj rundi borbe, a može se reći da je Joshua rutinski došao do pobjede.

Nešto sporije otvorio je Joshua taj meč, ali bez većih problema kontrolirao je tijek zbivanja unutar ringa i borba je išla na njegov mlin. Tijekom sedme runde Joshua je pustio kočnicu i brutalno je ‘‘ugasio‘‘ Heleniusa. Nakon šest rundi u kojima je pokazao zrelost i staloženost, Joshua je u sedmoj rundi podsjetio na svoju razornu moć.

Druga je to uzastopna pobjeda za Anthonyja Joshuu i druga u ovoj kalendarskoj godini. Početkom četvrtog mjeseca porazio je Jermainea Franklina na bodove, a nokautom protiv Heleniusa definitivno je vratio i samopouzdanje.

Nekoliko dana nakon meča, DAZN platforma objavila je zanimljiv videouradak na svom YouTube kanalu. Radi se o takozvanom ‘‘Corner Cam-u‘‘, odnosno isječcima iz kuta samog borca.

U videu koji traje nešto više od sedam i pol minuta možete vidjeti mnoštvo detalja iz samog kuta, na pauzama tijekom rundi. Posebno interesantan je segment u kojem se Joshua žali na problem koji ga je mučio veći dio borbe.

‘‘Teško ga je pronaći desnom rukom.‘‘, govorio je Joshua svom treneru Derricku Jamesu, a trener mu je poručio da jednostavno nastavi pokušavati.

Joshua je poslušao savjet trenera, a ispostavilo se da je trener bio u pravu. Upravo u spomenutoj sedmoj rundi, Joshua je fantastično pogodio desnicom i došao je do spektakularnog nokauta. Upornost se isplatila, a DAZN-ov ‘‘Corner Cam‘‘ možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Linker
01. svibanj 2024 11:31