K1 i Boks

(VIDEO) Tommy Fury odgurnuo Jake Paula na vaganju nakon napetog sučeljavanja

  Tommy Fury, Jake Paul  

 Fayez Nureldine/AFP/Profimedia
Tommy je bio nešto teži na vaganju

Još samo jedan dan dijeli nas od više puta odgođenog i dugo iščekivanog meča Jakea Paula protiv Tommyja Furyja, prvog ‘pravog‘ boksača s kojim će se YouTuber susresti. Tenzije između spomenutog dvojica sežu nekoliko mjeseci u prošlost, a sada su konačno stali jedan ispred drugoga. Koliko je na vaganju bilo napeto moglo se vidjeti između prvo verbalnog rata na nekoliko centimetara udaljenosti, a zatim i Tommyjevog odgurivanja Jakea kao šlag na tortu stotinama obožavatelja koji su došli uživo pogledati sučeljavanje.

Vaga je Jakeu Paulu pokazala 83.28 kilograma, dok je Fury imao 400 grama više. Na konferenciji prije vaganja Paul je izazvao Furyja na zanimljivu okladu u kojoj bi pobjednik odnio doma sve, a gubitniku ne bi ostalo ništa. Tommy je to odbio, a Jake je iskoristio priliku da mu se naruga radi toga. No izgleda kako Furyja to nije previše zasmetalo, te je najavio YouTuberovo umirovljenje nakon ovog meča.

"Njegovo vrijeme je prošlo. Sutra navečer je posljednji put da ga vidite. Jake Paul nakon ovoga više neće boksati. Riješit ću ga unutar prve četiri runde."

Paul nije bio naročito impresioniran Furyjevim ‘trash talk‘ sposobnostima, te mu je odgovorio u svome stilu.

"Taj čovjek priča gluposti. On glumi pred kamerama, nabrijava se, pokušava oponašati svojeg brata. Ovaj profesionalni boksač će izgubiti. Ovo je vrlo jednostavno. Ja sam spreman, hladan kao led i smiren, to je ono što ja radim. On nikada nije bio u ovakvom okruženju, trese se. Možete vidjeti koliko je uznemiren. Ne može stajati na jednom mjestu. Ja sam miran. Ja sam pravi ubojica. Ja ne moram glumiti ništa. Ja sam prava stvar. Ja sam iz Clevelanda, Ohia. Pravo pseto!"

Konačno ćemo imati priliku saznati kako se poznati YouTuber nosi s pravim boksačem. Iako je Tommy pretežito boksao s boksačima negativnog ‘scora‘, njegov posljednji protivnik imao je 10-1 i pokazao je kvalitetu. Ukoliko Jake uspije pobijediti Furyja, postat će rangiran boksač na službenim ljestvicama.

Linker
30. travanj 2024 20:20