K1 i Boks

(VIDEO) Udarac kojim mu je okončao karijeru: Pogledajte kako je Jake Paul poslao Woodleyja u carstvo snova!

Jake Paul vs. Tyron Woodley

 MIKE EHRMANN Afp
YouTuber je najavio kako će ovaj puta ići po nokaut, a obećanje je ispunio

Svi smo mislili da je Tyron Woodley prosuo svoj ugled još u osmom mjesecu, izgubivši u boksačkom meču od Jakea Paula. Bivši UFC-ov prvak velter kategorije tada je poražen podijeljenom sudačkom odlukom. Međutim, Woodley je tada svoju karijeru polegao u lijes, ali danas je zakucao zadnji čavao.

Naime, borac kojeg se nekoć nazivalo jednim od najvećih velteraša u povijesti UFC-a te ga se uspoređivalo sa Georgesom St-Pierreom, u ranim nedjeljnim satima brutalno je nokautiran od strane Jakea Paula, Youtubera s pet profesionalnih boksačkih mečeva iza sebe. Nije Tyron Woodley još službeno završio karijeru i upitno je hoće li, no dojam je kako ga nitko više neće ozbiljno shvaćati nakon ovakve blamaže.

Jake Paul drugom polovicom šeste runde sjajno je pogodio desnicom, a Woodley je ostao uspavan. Iako je Woodley smatrao kako je u prvom meču pokraden te je najavljivao uvjerljivu pobjedu u revanšu, Jake Paul bio je taj koji nas je razriješio svih nedoumica. 24-godišnjak iz Ohija spektakularnim nokautom samo je dodatno podigao svoju vrijednost na tržištu.

Kako je izgledao potez kojim je uspavao Woodleyja, pogledajte u videu ispod teksta.

Linker
01. svibanj 2024 10:47