K1 i Boks

(VIDEO) Ususret večerašnjem boksačkom spektaklu: Prisjetimo se kako je Bivol nadboksao Canela i vratio ga u njegovu kategoriju

 Dmitry Bivol vs. Canelo Alvarez

 Ethan Miller/Getty images/Profimedia
Uništio je Bivol tako njegove snove da se okuša protiv Usyka, tako da se Canelo vratio svojoj kategoriji i svojim izazivačima

Jedva čekamo veliki boksački meč koji nam je na rasporedu večeras u Rijadu. Nakon godina iščekivanja, Artur Beterbiev i Dmitry Bivol konačno će se boriti za titulu apsolutnog prvaka u poluteškoj kategoriji, a s obzirom na kvalitetu obojice boksača, ne sumnjamo da nas večeras očekuje pravo slavlje boksa.

Nekada oko ponoći Beterbiev i Bivol bi se trebali naći u ringu, no kako je to već odavno poznato, satnice na saudijskim priredbama znaju dobrano varirati. Kako god, ne sumnjamo da ćete pratiti i mečeve koji će prethoditi ovom okršaju, tako da nećete propustiti ni onaj zbog kojeg su svi tu.

Često se mogu pročitati komentari u kojima se žali što ovaj meč nismo gledali prije par godina, prije svega jer Beterbiev uskoro puni 40 godina života. Njegovi treneri ovih dana često govore o tome, odnosno, govore kako u njegovom slučaju godine ne predstavljaju previše, no pravu istinu saznat ćemo večeras.

S druge strane, Bivol je mlađi borac koji ima 33 godine, a u posljednjim mečevima je također izgledao fenomenalno. U trenutno posljednjem meču pobijedio je prekidom nakon šest godina pobjeda odlukama sudaca, a vidjet ćemo hoće li večerašnji meč otići na bodove.

Dok čekamo večerašnji okršaj dvojice ponajboljih boksača današnjice, valja se prisjetiti i kako je Bivol prije dvije godine nadboksao i pobijedio meksičku zvijezdu, Canela Alvareza. Uništio je Bivol tako njegove snove da se okuša protiv Usyka, tako da se Canelo vratio svojoj kategoriji i svojim izazivačima.

Video najboljih trenutaka meča između Canela i Bivola možete pogledati u videu kojeg stavljamo ispod:

Linker
12. listopad 2024 12:43