K1 i Boks

(VIDEO) Uvjerljiva pobjeda za ‘Blonde Bomber‘: Ebanie Bridges slavila prekidom u trećoj rundi

Ebanie Bridges
 screenshot (YouTube, DAZN)
Sve popularnija boksačica upisla je uvjerljivo pobjedu u svom drugom nastupu za Matchroom Boxing

Puno pažnje pojavilo se oko drugog meča Ebanie Bridges otkako je postala dijelom Matchroom Boxinga, a "Plavokosa bombarderka" opravdala je očekivanja. Nakon što je na vaganju još jednom ostavila vrlo jak i značajan dojam, ovog puta ništa lošije nije odradila niti posao u ringu.

Svoju protivnicu, Bec Connolly, savladala je prekidom u drugoj rundi meča koji je kontrolirala od samog početka. Agresivno, ali i taktički vrlo zrelo, Australka je odradila ono što su ljudi iz Matchrooma očekivali kad su je postavili na ovu priredbu. Jer, budimo realni, protivnica je bila upravo onakva kakva treba biti ako želite da netko izgleda opako i ubojito. Ebanie je takav dojam ostavila.

Bridges je svoj posao završila serijom udaraca u trećoj rundi. Prvo je protivnicu poslala na pod te je došlo do brojanja nakon kojeg se ova vratila u meč, no odmah nakon toga slijedi spomenuta serija udaraca nakon koje je sudac uskočio, prekinuvši meč u kojem Connolly jednostavno više nije mogla ništa napraviti.

Australka je svoj omjer sad dovela na šest pobjeda i jedan poraz, a odmah iza meča zatražila je revanš protiv Shannon Courtenay, borkinje koja ju je proljetos savladala u njenom debija za Matchroom, tim joj putem nanijevši taj jedini poraz u karijeri. Bio je to odličan i vrlo uzbudljiv meč te bi Eddie Hearn svakako mogao razmisliti o tome. No, teško da će se taj meč dogoditi već u idućem nastupu sve popularnije Ebanie. Vjerojatno će dobiti još koji meč za građenje popularnosti do pozicije s koje može predvoditi neku priredbu ili se barem naći u sunaslovnoj borbi.

Kompletan pregled najboljih trenutaka meča pogledajte OVDJE.

Linker
24. travanj 2024 13:55