Regija

(VIDEO) Dvostruko slavlje za Alena Babića: ‘Lady Savage‘ nakon meča je rekla da!

 screenshot (Twitter, DAZN)
Nakon velike, svakako najveće pobjede u karijeri, ‘Savage‘ je kleknuo pred svoju odabranicu

Pet rundi nevjerojatnog meča odradio je Alen Babić protiv nevjerojatno čvrstog Marka Bennetta, ali odmah nakon pravog rata došao je dati prvu izjavu za DAZN i Matchroom Boxing. Reporterki je otkrio kako je imao nevjerojatno čvrstog protivnika te da nije očekivao meč kakav mu je ovaj pružao. Pohvalio je Bennetta, dodavši za sebe kako je potvrdio da nekad veličina nije bitna da bi bio uspješan boksač, nakon čega je pred kamere pozvana njegova djevojka Klara, kojoj je danas rođendan te koja je pratila meč odmah uz ring.

Nakon što je dala izjavu u kojoj je kratko opisala kako je ona doživjela meč, "Lady Savage" zamoljena je da se okrene i pogleda prema velikom ekranu. Tamo se pojavio natpis "Lady Savage, želiš li se udati za Savagea", dok je s druge strane Alen kleknuo izvadivši prsten te čekajući da se njegova odabranica okrene.

Klara je naravno ostala zatečena, ali je odmah pristala ozakoniti pet godina dugu vezu sa sjajnim hrvatskim boksačem. Alen je odmah stavio prsten na njenu ruku, glasno izjavivši kako joj pristaje.

"Zamišljala sam kako bi ovo moglo očekivati, ali nisam očekivala da će se sad dogoditi. Nisam zamišljala da će ovako dogoditi. Prekrasno je i ne mogu opisati kako se sad osjećam", rekla je buduća gospođa Babić, dodavši: "Jako sam ponosna na njega. Imao je težak život, a sad mu se sve isplaćuje. On zaslužuje još puno više od ovog i mislim da će to pokazati svijetu."

Alen je više puta naznačivao koliko mu njegova buduća supruga znači i nije mu bilo problem priznati da je romantik, što je ovim putem i prezentirao.

Nakon onakvog rata Babić se okrenuo ljubavi te je kleknuo pred jedinu osobu koja ga može natjerati na to. U ringu mu se to još nije dogodilo, a on niti ne namjerava u skorije vrijeme takvo što dozvoliti.

Linker
16. travanj 2024 19:09