K1 i Boks

(VIDEO) ‘Vjerujem da će me podcijeniti, ali nikog se ne bojim‘: Pogledajte najavu za novi meč Badra Harija

James McSweeney (lijevo) i Badr Hari (desno)

 Screenshot (youtube, Glory)
Glory je objavio vrlo zanimljiv videouradak ususret Glory 88 eventu

Koliko god Badr Hari bio star i potrošen, eventi na kojima nastupa uvijek će privlačiti ogromnu pažnju kickboksačke javnosti. Ništa drukčije neće biti niti ovaj vikend, jer legendarni Hari predvodit će Glory 88 priredbu u Parizu.

‘‘Bad Boy‘‘ će se boriti u kvalifikacijskoj borbi za Gloryjev Grand Prix koji će se održati krajem ove kalendarske godine, a činit će ga osam najboljih Gloryjevih teškaša. Ulaznicu na turnir Hari će tražiti protiv vrlo iskusnog i uvijek tvrdog Jamesa McSweeneyja.

42-godišnji Britanac u ring će ući kao osjetni autsajder, ali ovako iskusnog borca nikada ne možemo unaprijed otpisati. Iza McSweeneyja je 55 kickboksačkih mečeva (47-8-0), ali i 33 MMA borbe (15-18-0). Britanac je kroz kickboksačku karijeru porazio nekoliko zvučnih imena kao što su Murat Aygun, Michael McDonald i Danyo Ilunga. U meč protiv Harija ulazi nakon pobjede nad Bugrom Erdoganom krajem prošle godine.

‘‘Iskreno, mislim da će me ova borba odvesti na jako mračno mjesto koje sam imao u sebi tijekom svojih mlađih dana. Očekujem da će on iskazivati nepoštovanje prema meni i da će me podcijeniti. Ne bojim se drugih boraca. Bojim se da ću jednog dana doći pred vrata Raja i da će mi tamo pokazati sve što sam trebao postići, ali nisam to postigao zbog nekakvog straha. Ne trebam se bojati Badra.‘‘, poručio je McSweeney u novoj Gloryjevoj najavi ove borbe.

Više je nego očito da iskusni McSweeney ne pokazuje strah i dolazi pobijediti. Naravno, kad se nađe u ringu s Badrom i osjeti njegovu snagu, priča možda dobije zaokret, ali sve ćemo saznati u subotu navečer. Dok iščekujemo Glory 88 event, pozabavite se novom zanimljivom najavom u režiji Gloryja, a video se nalazi ispod teksta.

Linker
27. travanj 2024 19:23