UFC

BORILAČKI TJEDAN: UFC 293 donosi okršaj Adesanye i Stricklanda, a vraća se i legendarni Badr Hari!

UFC, Glory, Gamebred Bareknuckle posteri

 Ufc, Glory, Gamebred Bareknuckle
Dosta zanimljiv borilački vikend je pred nama, a ne smijemo zaboraviti ni okršaj Juniora Dos Santosa i Fabricija Werduma bez rukavica

Proteklog smo vikenda imali podosta sadržajan borilački vikend, a istim tempom nastavljamo i ovoga tjedna. UFC donosi novu PPV priredbu, regionalna promocija također donosi mnogo zvučnih imena, a svjedočit ćemo i povratku Badra Harija. Junior Dos Santos i Fabricio Werdum će se boriti golim šakama, a više detalja pročitajte u nastavku.

UFC 293 – Adesanya vs. Strickland

PPV priredba u režiji UFC-a nam je na rasporedu ovoga vikenda. Israel Adesanya će nastupiti po drugi put ove godine, a kocka je ovog puta pala na Seana Stricklanda. Očekivalo se da će njegov idući izazivač biti Dricus, no on nije bio u mogućnosti boriti se, a to je Strickland jedva dočekao. Tai Tuivasa i Alexander Volkov borit će se u sunaslovnoj borbi večeri, a tu je još pregršt zanimljivih borbi.

GDJE: Qudos Bank Arena, Sydney, Australija

KAD: U noći sa subote (9.9.) na nedjelju (10.9.) u 00:30. Preliminarni dio starta u 2:00, a glavni u 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

GLORY 88 – Hari vs. McSweeney

Ovoga nam se tjedna vraća i legendarni Badr Hari! Nakon što su mu posljednje dvije borbe zavedene kao ‘‘no contest‘‘, a tri prije toga je izgubio nokautom, Glory mu je ovoga puta pronašao protivnika kojeg jednostavno mora pobijediti. Nakon poraza od Overeema pred njim stoji 42-godišnji James McSweeney, borac koji u Gloryju ima samo jedan nastup, i to poraz od Gokhana Sakija. Nikola Todorović debitira protiv iskusnog Karima Ghajjija (103-17-1, 53 KO).

GDJE: Dome De Paris, Pariz

KAD: U subotu, 9.9. u 20:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Gamebred Bareknuckle MMA: Dos Santos vs. Werdum

Dvojica legendi, UFC-ovih veterana i bivših prvaka će ponovno odraditi teškaški obračun! Ovoga puta golim šakama, no u pitanju nije boks kako to obično biva u posljednje vrijeme, nego se radi o MMA-u, ali golim šakama. Werdum i Dos Santos su se već jednom borili u UFC-u, i to 2008 godine kada je nokautom slavio Dos Santos. Sada će Fabricio dobiti priliku osvetiti taj poraz, a na istoj priredbi nastupa i bosanskohercegovački borac Ago Huskić.

GDJE: VyStar Veteran Memorial Arena, Florida

KAD: U noći s petka (8.9.) na subotu (9.9.) u 2:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Golden Fight 3

Domaća promocija održava svoju treću priredbu, a donosi dosta toga zanimljivoga. Nastupit će imena poput Uroša Jurišića i Patrika Čelića, a obojica će nastupiti u boksu golim šakama. Čelić se protiv Ivana Krajinovića bori za titulu, dok Jurišića čeka iskusni Ivica Jakopić. Nastupa i Erik Pletikos kojeg smo već upoznali kroz FNC, a cijela priredba donosi čak tri borbe za pojas.

GDJE: Sportska dvorana Baldekin, Šibenik

KAD: U subotu, 9.9. u 20:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
27. travanj 2024 13:07