K1 i Boks

(VIDEO) Woodley i Paul se sučelili te pred javnosti dogovorili suludu okladu vezanu uz meč

Jake Paul i Tyron Woodley
 Sipa USA/ddp USA/Profimedia
Došlo je do prvog bliskog susreta nakon što je meč i službeno dogovoren

Iako je boksački meč Jakea Paula i Tyrona Woodleya najavljen još početkom lipnja te potvrđen od obje strane, tek ovog tjedna Showtime Sports, službeni organizator istog, to je i službeno potvrdio. Automatski je time u Los Angelesu odrađena i konferencija za medije, na kojoj je potvrđen drugi glavni meč priredbe koju će navedeni dvojac predvoditi.

Najavljena je tako spomenuta sunaslovna borba priredbe, trenutno jedna od najvećih koje ženski boks može pružiti. 32-godišnja Portorikanka Amanda Serrano (40-1-1, 30 KO) branit će WBC, WBO i IBO titule perolake kategorije protiv devet godina mlađe prvake super bantam kategorije, Yamiletz Mercado (18-2, 5 KO). Njih dvije za početak konferencije za medije dobile su priliku predstaviti se te najaviti svoj meč.

Nakon djevojaka, mjesto na pozornici dobili su bivši youtuber koji je postao boksačka superzvijezda i njegov protivnik, bivši UFC prvak velter kategorije. Prenositi izjave nema previše smisla jer nisu rekli ništa što već nije rečeno ili očekivano. Kombinacija prijetnji i omalovažavanja, uz već poslovično loš Woodleyev trash talk. Za to već odavno znamo kako nije niti malo talentiran. Uostalom, podijelili smo cijelu snimku na dnu teksta pa imate priliku sami se uvjeriti kako je to izgledalo.

Sučeljavanje također nije donijelo ništa novo, ali ga svakako vrijedi pogledati.

No, jedan detalj ipak je vrijedan spomena, a to je oklada kakvu su boksači dogovorili. Isprovociran nekim Woodleyevim izjavama, ideju je dao Paul.

"Dakle, hajdemo ovako, postavimo novu okladu. Ako te pobijedim, moraš na sebe tetovirati 'I Love Jake Paul'. Ako me pobijediš, ja ću tetovirati 'I love Tyron Woodley. Osim toga, morat ćeš to postaviti na svoj Instagram. Dogovor ili ne? Imaš li samopouzdanja ili ne? Ovaj tip ne vjeruje u sebe!", rekao je Paul.

Woodley se upecao.

"Mislite li da trebamo to odraditi?", upitao je publiku, a nakon ovacija je dodao: "Oklada! Dogovoreno!"

Hoće li se poraženi ovoga uistinu držati? Bit će zanimljivo vidjeti.

Linker
23. travanj 2024 13:22