UFC

Israel Adesanya u nevjerici: ‘Tyron Woodley ekspert u stojci, je**no otkad? Paul će ga pobijediti‘

Israel Adesanya
 Screenshot (youtube, Ufc)
Nigerijac nema naročito visoko mišljenje o vještinama Tyrona Woodleyja, barem kada je boks u pitanju

Nešto manje od dva tjedna preostala su do 29. dana u kolovozu i boksačkog meča između Jakea Paula i Tyrona Woodleyja. Youtuber Jake Paul tražit će svoju četvrtu boksačku pobjedu u jednako toliko nastupa, u travnju ove godine nokautirao je Tyronovog prijatelja Bena Askrena, također bivšeg UFC borca. Tyron Woodley kao borac s pedigreom bivšeg UFC-ovog prvaka u velter kategoriji ne bi trebao izgubiti od osobe s daleko manje borilačkog iskustva, no aktualni prvak UFC-ove srednje kategorije Israel Adesanya vidi Jakea Paula kao pobjednika u nadolazećem meču. Ariel Helwani upitao je Israela tokom MMA Houra o tome meču i što misli tko će pobijediti.

''Jake Paul navjerojatnije, Tyron je premal. Ne razumijem zašto su u najavi (traileru) Tyrona nazvali ekspertnim udaračem (ekspertom u stojci)? Moja reakcija bila je 'je**no otkad?' On ima tu desnicu i uvijek traži udarac tom rukom. Kada netko ima samo jedno oružje, lakše je izbjeći njegove pokušaje. Jake je fizički velik i on je zapravo dobar boksač. Dakle, ukoliko bih se kladio, novac bi stavio na Jakea Paula.'', rekao je Adesanya.

''Last Stylebender'' osvrnuo se i na okladu između Jakea Paula i Tyrona Woodleyja koji su se dogovorili kako će poraženi borac morati istetovirati protivnikovo ime negdje na svom tijelu, točnije ukoliko Tyron izgubi, njegova tetovaža biti će ''I love Jake Paul (volim Jakea Paula)'', dok će u slučaju suprotnog ishoda tijelo Jakea Paula biti ispisano rečenicom ''I love Tyron Woodley''. Israel Adesanya nije oduševljen Tyronovim pristankom.

''Prihvatio je je**eno glupu okladu, a na neki način je bio i prisiljen da ju prihvati. Ako vjeruješ u sebe, da, prihvati okladu. Međutim ako prvotno nisi pristao, a zatim si naknadno nagovoren jer ti je ušao u glavu, to je dokaz da nemaš samopouzdanja.'', dodao je Izzy.

Israelovo osvrtanje na borbu Jakea Paula i Tyrona Woodleyja možete pogledati u videu pri dnu teksta (počinje na 24:53)

Linker
09. travanj 2024 14:14