UFC

Nate Diaz: ‘Sestre Paul angažirale su zaštitare koji su pazili da im se ne približim‘

Nate Diaz

 VANESSA CARVALHO/BRAZIL PHOTO PRESS/Brazil Photo Press via AFP
UFC-ova zvijezda nije dočekali susret s Loganom ili Jakeom Paulom

Kao što smo već pisali o tome, Nate Diaz bio je prošlog vikenda gost na priredbi predvođenoj Jakeom Paulom i Tyronom Woodleyem. Razlog toga je nastup njegovog timskog kolege Chrisa Aville, ali svakako mu je dobro došlo i biti viđen, kao dobra podloga za neki potencijalni budući izazov.

Nate i ekipa uspjeli su uzrokovati i mali incident na vaganju, kad su se sukobili s društvom Bellatorovog prvaka A.J.-a McKeeja, no s braćom Paul nije imao bliskog susreta. I to zato što je sigurnosna služba bila zadužena osigurati da do toga ne dođe. Barem to možemo zaključiti iz Diazove Instagram objave.

"Sestre Paul angažirale su svoj sigurnosni tim da bi bili sigurni kako neću doći do njih. To sam zapravo i pokušavao, no sve je u redu između nas momci, tu vašu borilačku priču ne gledam kao nešto ozbiljno. Igrate se boksa s hrvačima koji ne znaju boksati ili s malim Floydom. Nije to cool od vas, ali sve u redu. Ja sam pravi borac koji dolazi iz prave borilačke igre, ali nemojte se spoticati kad me vidite. Budimo prijatelji, sve je u redu", napisao je Nate kraj fotografije s dva vrlo krupna momka za koje tvrdi kako su bili zaduženi upravo za njega.

Paul je nakon pobjede protiv Woodleya prozvao upravo Diaza, a kasnije je izjavio kako on i Jorge Masvidal u tim trenucima više nisu bili u dvorani, nego su pobjegli da se ne bi morali suočiti s njim u ringu. Za Diaza čisto sumnjamo da bi odbio takvu priliku, osim ako ga ugovor s UFC-om ne sprječava i u tome.

Nate inače ima ugovor s UFC-om na još jednu borbu, no ona još uvijek nije dogovorena. Uvijek su borac i promocija imali problem po pitanju pronalaska protivnika, no trenutno se čini da bi moglo doći do njegovog okršaja s Dustinom Poirierom. No, s druge strane, Poirier će nakon poraza od Oliveire odmarati vjerojatno do proljeća iduće godine. Hoće li Nate biti spreman toliko čekati da napokon dovrši svoje obaveze iz ugovora? Nakon što to odradi pred njim će biti možda i posljednja prilika za ugovor koji će mu donijeti veliku zaradu. Za sada još uvijek ima dovoljno velik broj zainteresiranih.

Linker
18. travanj 2024 15:24