K1 i Boks

Warren predložio idućeg protivnika za Joycea: ‘Postoji čovjek s kojim bi se trebao boriti‘

Frank Warren i Joe Joyce

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/alamy/alamy/profimedia
Pitali su ga ima li Joyce još uvijek sve što je potrebno za pobjedu na svjetskoj razini

Frank Warren želi vratiti Joea Joycea na vrh nakon pobjede u povratničkoj borbi prošlog vikenda.

Joyce se regenerira nakon teške 2023. godine u kojoj je upisao dva od Zhileija Zhanga. Ne samo da je izgubio, već je bio i srušen i nokautiran prva dva puta u karijeri.

Nakon nekoliko sukoba s Martinom Bakoleom proteklih dana, prošlog vikenda se susreo s Kashom Alijem i oprezno boksao na početku, ali je na kraju pobijedio prekidom. U razgovoru za Boxing Social Warren je ocijenio izvedbu svog pulena.

"Dolazi nakon dva poraza, trebalo mu je dosta vremena da uhvati svoj ritam. Na kraju je učinio što je morao. Mislim da bi ga pobijedio malo ranije, dobio bi prekidom, ali izgleda da je ‘izvukao paučinu‘ i da mu je trebalo vremena da se prilagodi".

Potom su ga pitali ima li Joyce još uvijek sve što je potrebno za pobjedu na svjetskoj razini, a Warren je imenovao tko bi po njegovom mišljenju trebao biti idući protivnik.

"Mislim da postoji čovjek s kojim bi se trebao boriti. To je Joseph Parker", kazao je Warren.

Joyce i Parker već su se jednom borili meču gdje je "Juggernaut" zaustavio Novozelanđanina. Parker je, međutim, u posljednje vrijeme bio aktivan i zabilježio je dvije sjajne pobjede nad Deontayem Wilderom i Zhileijem Zhangom, tako da bi revanš za Joycea mogao biti težak zadatak.

Linker
26. travanj 2024 08:06