K1 i Boks

Wilder namjerava odletjeti u Englesku da osobno porazgovara s Joshuom: ‘Razgovarat ćemo kao muškarci!‘

Deontay Wilder

 MediaPunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia
Znači li ovo da je problem u pregovorima nastao s Joshuine strane, ne možemo sa sigurnošću tvrditi

Nakon što je nokautirao Roberta Heleniusa ovog ljeta, Anthony Joshua se konačno okrenuo velikim mečevima, odnosno, barem pregovorima oko istih. Meč protiv Deontayja Wildera je bio blizu dogovora, no negdje je očito zapelo te su iz oba tima objavili kako prestaju s razgovorima s drugom stranom.

Ne zna se što je točno prethodilo propasti pregovora, no vjerojatno se nitko više ne bi čudio da se radilo o novcu i raspodjeli honorara. Ostali smo tako bez još jednog velikog meča u teškoj kategoriji, iako se većina nažalost pomirila s takvom situacijom danas.

Međutim, Deontay Wilder i dalje želi meč protiv Joshue, neovisno o tome što su im nedavni pregovori propali. Jučer je rekao kako namjerava sjesti u avion, otići u Englesku i osobno razgovarati s Joshuom o ovom meču:

‘‘Ja jednostavno ne znam što se događa s Joshuom. Možda ću morati sjesti u avion i odletjeti u Englesku da sjednem s njim i popričam kao muškarac. Ne želim da on misli da ja imam nešto protiv njega, ali svjestan sam da me se boji. Joshua, ja i ti smo najveća borba na svijetu trenutno, što radiš? Stvarno želim porazgovarati s tim tipom‘‘, rekao je Wilder za Blue Blood Sports TV.

Znači li ovo da je problem u pregovorima nastao s Joshuine strane, ne možemo sa sigurnošću tvrditi. Wilder, barem javno, djeluje kao osoba koja ovu borbu želi više, iako nikada ne možemo znati što se događa iza zatvorenih vrata dok traju pregovori. Nadamo se da će kad-tad ipak doći do ovog meča.

Linker
30. travanj 2024 03:55