K1 i Boks

Wilderov menadžer: ‘Borba između Deontayja i Zhileija Zhanga bi zasjenila onu između Joshue i Ngannoua!‘

 Deontay Wilder 

 AL BELLO/Getty images/Profimedia
Wilder se u prošlom meču protiv Josepha Parkera nije proslavio, no jedna velika pobjeda mu puno toga može donijeti

Posljednjih se nekoliko dana intenzivno šuška o borbi između Deontayja Wildera i Zhileija Zhanga, no još uvijek ništa nije službeno niti ima informacija da je borba i dogovorena. Glasine kažu kako bi se borba trebala dogoditi na istoj priredbi kada će se boriti Anthony Joshua i Francis Ngannou, no sve to treba uzeti s velikom rezervom.

Za borbu je svakako zainteresiran Wilderov tim, koji vjeruje kako ga samo jedna velika pobjede može ponovno lansirati u sami vrh. Njegov menadžer, Shelly Finkel, smatra kako bi ova borba moga zasjeniti Joshuu i Ngannoua:

‘‘Mi bi smo to voljeli. Ukoliko dođe do prave prilike, rado ćemo to razmotriti. Svakako bi smo voljeli naći se na tom ‘cardu‘. Ukoliko se takva prilika pojavi, Deontay će biti spreman. Ne može se reći unaprijed, ali mislim da Joshua pobjeđuje Ngannoua, a onda se nadam da ćemo vidjeti starog Deontaya koji će se vratiti i pobijediti Joshuu‘‘, rekao je Finkel za The Sun.

‘‘Ukoliko nam ponude Zhanga, to bi bila ogromna borba. Ako se ta borba nađe na istom ‘cardu‘ kao Joshua i Ngannou, mislim da bi Deontay i Zhang zasjenili tu borbu. To bi bio fenomenalan šou. Mislim da rade fenomenalan posao kada sve te teškaše stave na istu priredbu‘‘, dodao je.

Wilder se u prošlom meču protiv Josepha Parkera nije proslavio, no jedna velika pobjeda mu puno toga može donijeti. Možda ne napad na svjetsku titulu, no neki dobar meč protiv nekog velikog teškaškog imena bi svakako mogla biti opcija.

Linker
03. svibanj 2024 16:16