K1 i Boks

Wilderov trener straši Joshuu: ‘Deontay će te lansirati u drugu dimenziju, udara s lošim namjerama!‘

 Deontay Wilder vs. Robert Helenius 

 AL BELLO/Getty images/Profimedia
Joshua sada pokušava vratiti se u bubanj za sljedećega izazivača, a pobjeda nad Wilderom bi ga sigurno tamo dovela

Anthony Joshua nas je protekle subote podsjetio na najbolje dane, odnosno onog boksača koji je atraktivno završavao protivnike i bio na vrhu teškaškog boksa nekoliko godina. Robert Helenius ipak nije bio protivnik kojeg su fanovi priželjkivali, no svejedno je pružio dobar otpor i pokazao kako nije došao samo pasti i uzeti novac.

Deontay Wilder i Malik Scott, njegov trener, trljali su ruke nakon ovoga meča. Wilder je odmah rekao kako im je upravo to trebalo da se zakuha priča između njega i Joshue, a jučer je njegov trener rekao kako će Deontay poslati Joshuu u drugu dimenziju.

‘‘Znam da Anthony Joshua ima s Deontayjem tri ili četiri runde u ringu prije nego bude nokautiran. Joshua voli previše razmišljati i čekati, često igra tu igru te mi to nećemo dopustiti. Deontay će doći i poslati ga u drugu dimenziju, to mu je najveća namjera. Kada ne udara vas, udara kroz vas. Razlika je u nasilju. Deontay je puno više nasilan i udara sa zlim namjerama‘‘, rekao je Scott za October Red.

Nije tajna da je Joshua u posljednjim nastupima vrlo oprezan, čak i do te mjere da ga se naziva dosadnim i plašljivim. No, u posljednjih par godina je doživio dva poraza od Usyka koji mu je titule prvo uzeo, a zatim i obranio protiv njega godinu kasnije.

Joshua sada pokušava vratiti se u bubanj za sljedećega izazivača, a pobjeda nad Wilderom bi ga sigurno tamo dovela. Međutim, Wilder je opasan boksač koji bi mu mogao napraviti probleme ukoliko desnica sjedne.

Linker
20. travanj 2024 03:38