K1 i Boks

Woodley je nezadovoljan ishodom meča, traži revanš prvom prilikom

Tyron Woodley
 Jason Miller/Getty images/Profimedia
Bivši UFC prvak smatra da je bio blizu pobjede te da zbog toga zaslužuje još jednu priliku

Odmah po završetku meča Jakea Paula i Tyrona Woodleya viđene su scene koje nikako ne idu uz ono što je viđano danima i tjednima prije meča. Međusobno iskazivanje respekta i gotovo prijateljski odnos, kao da su odradili bespoštedni rat, a ne meč od kojeg je većina sparinga dinamičnija i nabijenija akcijom.

Paul je čestitao Woodleyu na prikazanom, dok je bivši UFC prvak smatrao kako je trebao pobijediti te je odmah u ringu zatražio revanš, poručivši Paulu da ignorira Tommyja Furyja, koji se do tog trenutka činio kao realan idući protivnik za YouTubera.

Paul mu je tim putem rekao da mogu razgovarati o revanšu pod uvjetom da Woodley odradi okladu dogovorenu prije meča te si tetovira njegovo ime na nogu. Ako ćemo suditi po onome što je Woodley rekao nakon meča na konferenciji za medije, čini se da će to napraviti. Uostalom, poznata tatoo majstorica je upravo s tom svrhom bila prisutna u dvorani, uz cijelu svoju potrebnu opremu.

"Riješeno je, radit ćemo revanš. Moram doći do te pobjede, bio sam preblizu. Ovo je kao film, a nitko ne može podići sve na viši nivo kao što možemo nas dvojica. Rasturili smo prodajom ovog PPV-a, svi su bili uzbuđeni oko meča. On je bio težak protivnik. Bio je vidno umoran, ali pronašao je način kako proći kroz to. Moramo ovo ponoviti", rekao je Woodley na konferenciji za medije, dodavši ponovno nešto o bodovanju:

"Mislio sam da sam pobijedio, iznenadila me odluka. Znao sam da je blizu, mislio sam da je uzeo pokoju rundu. One ranije runde bile su blizu. Kad bih se sad vratio, sigurno bih se dodatno potakao jer sam ih mogao učiniti ponešto uvjerljivijima. Pokušao sam osjetiti meč i uzeti vremena koliko mi treba. Znao sam da će puno udarati direktom i isto tako sam znao da će izmjenjivati lažnjake i pritisak. Nisam bio iznenađen kad sam čuo da je podijeljena odluka, ali sam vjerovao da će biti u moju korist."

Mediji i većina ostalih koji su pratili meč se ne bi složili s Woodleyem. Neki gotovo usuglašeni sud svih je da je bodovanje trebalo biti 77:75 u korist Paula, kako je zapravo jedna sudačka kartica i glasila.

Hoće li doći do revanša i je li Paul uistinu Woodleyu to obećao? Kad pogleda komentare mogao bi se predomisliti jer je teško pretpostaviti tko bi nakon ovoga drugi meč gledao. Woodley nikad nije imao neku spomena vrijednu reputaciju kod borilačkih fanova, no čini se kako je nakon ovog meča ona na još nižem stupnju. Paul svakako ispred sebe ima zanimljivijih i profitabilnijih opcija od meča koji će teško više ikome prodati.

Linker
20. travanj 2024 05:34