K1 i Boks

Zhilei Zhang govorio o okršaju Hrgovića i Duboisa: ‘Obojica su mladi i snažni, ali...‘

Zhilei Zhang

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
‘Big Bang‘ će također 1. lipnja nastupiti u Rijadu, a protivnik će mu među konopcima biti Deontay Wilder

Svega devet dana dijeli nas od spektakularne "Matchroom vs. Queensberry: 5v5" priredbe (1. lipnja, Rijad) na kojoj ćemo, među ostalim, gledati i okršaj Filipa Hrgovića (17-0) i Daniela Duboisa (20-2). Sukladno tome, proteklih dana sve veći broj ljudi iz boksačkog svijeta javno govori o obračunu hrvatskog i britanskog teškaša, a među posljednjima to je učinio Zhilei Zhang (26-2-1).

"Obojica su mladi boksači, vrlo moćni i snažni, ali želim da Dubois pobijedi za Queensberry", kratak i jasan je bio kineski teškaš u razgovoru za Sportsman Boxing.

Podsjetimo, "Big Bang" također ulazi u ring 1. lipnja u Rijadu, gdje će odmjeriti snage u drugom "heavyweightu" obračunu protiv Deontaya Wildera, a nastupat će pod bojama Queensberryja pa ne čudi stoga da priželjkuje pobjedu svoj momčadskog kolege. No i da nije takva situacija, da ga s Duboisom ne veže promotorska kuća koju će predstavljati, izvjesno je da bi Zhang, zbog poraza kojeg mu je Hrgović nanio krajem kolovoza 2022. godine, vrlo vjerojatno navijao za njegovog protivnika.

Linker
12. lipanj 2024 23:17