K1 i Boks

Zhilei Zhang otkrio tko ga je najviše impresionirao na priredbi u Rijadu: ‘Bio sam jako sretan zbog njega‘

Zhilei Zhang

 Screenshot/YouTube (FightHype)
Kineski teškaš oduševljen je onime što je Anthony Joshua isporučio u ringu Kingdom Arene

Zhilei Zhang izuzetnu uspješnu 2023. godinu, u kojoj je dva puta pobijedio Joea Joycea i tako se lansirao u gornji dom svjetskog "heavyweighta", nažalost nije imao priliku zaokružiti nastupom na nedavnoj boksačkoj priredbi u Rijadu, no kineski je teškaš s velikim zanimanjem ispratio sve mečeve koji su se odvili u ringu Kingdom Arene. Među brojnim kvalitetnim izvedbama, "Bing Bang" najviše je impresioniran onom Anthonyja Joshue, koji je dominantno svladao Otta Wallina i podsjetio na svoje stare dane.

"Bio sam jako sretan vidjeti ga da se vraća na takav način, to me doista usrećuje s ljudske strane. Velika pobjeda", istaknuo je 40-godišnji Kinez u razgovoru za FightHype.

Pored kolegijalnosti, Zhang u Joshuinoj pobjedi vidi, dakako, i svoj interes budući da su britanskom teškašu ponovno skočile dionice i trenutno je jedan od najatraktivnijih protivnika u teškoj diviziji. Zhang je ranije na društvenim mrežama već najavio kako bi se želio obračunati s Joshuom, a istome se nada i naš Filip Hrgović, kao i mnogi drugi teškaši. Kako će se situacija rasplesti i s kime će "AJ" na koncu sljedećim ući u ring, saznat ćemo u novoj godini koja samo što nije pristigla.

Linker
27. travanj 2024 07:23