Ostalo

A.J. McKee oduševljen je ‘soccer kickovima‘: ‘Uvijek sam sanjao da ću ih moći koristiti‘

A.J. McKee

 Diego Ribas/Zuma Press/Profimedia
Na Staru godinu Bellator i Rizin su održali zajedničku priredbu, a svih pet pobjeda odnio je Bellator

Posljednjega dana 2022. godine Bellator i Rizin su održali zajedničku priredbu pod nazivom ‘‘Bellator vs. Rizin‘‘, a u njoj su obje organizacije okupile po pet ponajboljih boraca koji su ih i predstavljali. Bellator je u svih pet borbi glavnog dijela programa odnio pobjede, a priredbu su predvodili A.J. McKee i Satoshi Souza.

Sada i s odmakom možemo reći kako je to bila jedna odlična priredba, a i fanovi su uglavnom bili zadovoljni te su mnogi i predložili da se ovakve priredbe održavaju i češće. Vjerujemo da je publici bila posebno atraktivna zbog nešto drugačijih pravila u japanskim ringovima, a ‘‘soccer kickovi‘‘ su te večeri bili posebna atrakcija te su oduševili McKeea:

‘‘Još otkad sam bio mali bio sam svjestan borbi u PRIDE-u tako da sam upoznat s tim pravilima i mentalitetom. Ja sam uvijek bio ratnik i uvijek sam htio završiti borbe, tako da sam uvijek sanjao o tome‘‘, rekao je McKee za MMA Junkie.

‘‘Morao sam koristiti cijeli arsenal. Nisam ih mogao raditi u svakoj situaciji, ali ovo je bila idealna prilika da ubacim koji tu i tamo. Bilo je to teško zamislivo prije tako da sam unutra morao dobro razmisliti. Konstantno sam si mislio gdje mogu ubaciti taj udarac‘‘, zaključio je.

Nakon tri odlične runde je McKee slavio protiv Souze, iako je bilo nekih rasprava oko sudačke odluke. No, možda se Bellator i Rizin nekad u budućnosti opet odluče organizirati zajedničku priredbu po tim pravilima, a Scott Coker je spominjao još jednu priredbu ali u kavezu i po unificiranim pravilima.

Linker
20. travanj 2024 17:00