Ostalo

Alistair Overeem debitira u ulozi kečera, dogovorio prvi nastup

Alistair Overeem

 Francis Specker/Alamy/Alamy/Profimedia
Mnoge MMA zvijezde okušale su se u ulozi kečera, a njihov put sada slijedi i poznati nizozemski borac

Bivši Strikeforce i DREAM prvak teške kategorije Alistair Overeem sprema se za svoj prvi debi u profesionalnom hrvanju. Tim povodom predvodit će even u novoj "Wrestling Entertainment Series" (WES) organizaciji u Engleskoj koji će se održati 4. lipnja (6. mjesec). Ovakav potez Alistaira Overeema nitko nije očekivao, pogotovo zato što je do nedavno za The MMA Hour govorio posprdno o profesionalnom hrvanju, izrugivao se kečerima i pričao kako su "gay".

"Stvar je u tome da sam profesionalno hrvanje gledao kada sam imao 8-10 godina. Hulk Hogan, Ultimate Warrior, bio sam veliki fan tih tipova. Honky Tonk Man. Super, zabavno. Ali nakon toga sam prestao to gledati. I baš nedavno sam opet to išao gledati na YouTube kanalu, i moj Bože, ovo je stvarno jadno. Ovo je jadno što ti tipovi rade. To je sve lažno, jadno i glupo. To je "gay". Nema mi uopće smisla."

Alistair također smatra kako to nema veze s nikakvim sportom.

"To čak nije niti sport, to je samo jadno, loša gluma. Žao mi je svih fanova WWE-a , ali da budem iskren, ja samo dajem svoje mišljenje. Ovo je slobodna zemlja, zar ne? Smatram da je to jadno, i zbog toga nisam to gledao 20 godina. Nikada nisam gledao Brocka (Lesnara) kako se bori. Nikada nisam gledao CM Punka kako se bori. Znao sam da dolaze iz WWE-a."

Overeem se posljednji put borio u veljači 2021. godine kada ga je nokautirao Aleksandar Volkov. Nakon toga je otpušten iz UFC-a iako je prije tog poraza imao dvije pobjede. U svojoj velikoj karijeri pobjeđivao je Werduma, Arlovskog, Juniora dos Santosa, Brocka Lesnara i mnoge druge poznate borce.

Linker
15. travanj 2024 12:04