Ostalo

Analitičar iznio poprilično hrabru prognozu: ‘Ferreira će Ngannoua pretvoriti u hrvača! To smo vidjeli i protiv Ganea‘

Francis Ngannou i Renan Ferreira

 Usa Today Network/ddp Usa/profimedia, Christopher Trim/Zuma Press/Profimedia
Ferreira je na nogama uistinu opasan borac, a od poraza od našeg Ante Delije 2022. godine nije niti jednom izgubio

Zajednička priredba PFL-a i Bellatora izrodila je ono što smo svi dugo očekivali – ime sljedećeg MMA protivnika za Francisa Ngannoua i njegov debi u PFL-u. Renan Ferreira nokautirao je Ryana Badera u prvoj rundi i izborio taj status, a sada se samo čeka službeno ugovaranje i datum ovog meča.

Unatoč tome što je i Francis poznat kao zastrašujući nokauter, Ferreira je na tom polju također jako dobar. Josh Thomson, Bellatorov analitičar, tvrdi kako će Ngannou protiv Ferreire imati jednu taktiku – hrvanje:

‘‘Što se tiče promocije, mislim da je za PFL ova borba i bolja nego ona između Ngannoua i Badera. Na papiru jednostavno izgleda bolje. Ali ono što će se dogoditi u ovom slučaju jest to da će se Francis pretvoriti u hrvača‘‘, rekao je Thomson za MMAnews.

‘‘Na papiru izgleda odlično. Imate jednog nokautera kao što je Francis Ngannou, a imate i jednog kao što je Renan Ferreira. Francis će ovdje hrvati. Vidjeli smo to protiv Ciryla Ganea, a vidjet ćemo opet i u ovoj borbi. To je poanta MMA-a, ne želim ga umanjivati. Vjerujem da će željeti doći do rušenja i kontrolirati borbu iz gornje pozicije‘‘, pojasnio je.

Ferreira je na nogama uistinu opasan borac, a od poraza od našeg Ante Delije 2022. godine nije niti jednom izgubio. No, Ngannou je ipak priča za sebe i teško je zamisliti da će Ngannou protiv Ferreire mijenjati svoju glavnu igru, no sve ćemo vidjeti kada se jednom vrata kaveza zatvore. Kada će to biti, još uvijek se ne zna.

Linker
29. travanj 2024 16:08