Ostalo

Anderson Silva nakon poraza: ‘Jake Paul je danas bio bolji od mene, nisam proveo strategiju‘

Anderson Silva

 Screenshot (youtube, Fight Hub Tv)
Rekao i da još uvijek ne namjerava prestati sa borilačkim sportom

Anderson Silva noćas je doživio svoj drugi poraz u profesionalnom boksu, a ovog mu je nanio Jake Paul nakon osam rundi. Imao je i on svoje trenutke u tom meču no nije ozbiljnije ugrozio YouTubera koji ga je i u posljednjoj rundi bacio u nokdaun te je samo zapečatio uvjerljivu pobjedu.

Iako je Jake na press konferenciji nakon borbe bio ‘‘nabrijan‘‘ na Danu Whitea koji ga, prema njegovim riječima, nastoji sabotirati i na sve načine spriječiti njegove borbe da se održavaju. No, Anderson Silva je press konferenciju ipak odradio u nešto drugačijem tonu.

‘‘Jake je danas bio bolji od mene, ja sam pokušao nametnuti svoju igru unutra, svoju strategiju. O tome sam razgovarao sa svojim trenerom u svlačionici, jednostavno nisam našao svoju distancu i nisam uspio prevesti svoju strategiju. Jake je danas bio bolji od mene i to je to‘‘, rekao je Silva.

‘‘Jednostavno nisam uspio provesti strategiju, u zadnjoj rundi je Jake bacio odličan udarac. Moja baza nije bila ispravna i to je rekao i moj trener. Nisam osjetio nokdaun, nisam osjetio veliku snagu nego sam jednostavno bio izvan balansa. Naravno, ja imam više iskustva i ovo radim jako dugo i ovo mi se opet dogodilo. Isto mi se dogodilo u UFC-u protiv Uriaha Halla‘‘, rekao je.

Na kraju su ga pitali namjerava li prestati, što je on zanijekao. Rekao je da je to dio njega i da jednostavno ne može prestati. Silva je sad u 48. godini života i vjerojatno je pametnije da ne prima štetu, pogotovo u boksu gdje je većina udaraca usmjerena prema glavi.

Linker
20. travanj 2024 04:26