Ostalo

Bellatorovi planovi za Johnsona: 'Mislim da ćemo ga vidjeti u jednom potpuno novom izdanju'

Anthony Johnson i Alexander Gustafsson
 JESSICA GOW / TT NEWS AGENCY / AFP
Scott Coker vrlo je zadovoljan novim velikim poslom svoje borilačke promocije

Predsjednik Bellatora Scott Coker oglasio se nedugo nakon što se medijskim prostorom proširila vijesti da je njegovo najnovije pojačanje nekoć jedan od najboljih UFC-ovih poluteškaša - Anthony Johnson.

Coker ni ovoga puta nije propustio istaknuti da Bellator, po njegovom mišljenju, trenutno ima najjaču polutešku kategoriju.

"Vrlo sam uzbuđen što smo ga doveli. Radi se o borcu kojeg nikad nisam vidio u dosadnoj tučnjavi. Koliko je prošlo? Dvije ili tri godine otkako se posljednji put borio? Mislim da ćemo sada dobiti jednog potpuno novog Anthonyja Johnsona, a njegov stil je nešto što sam uvijek poštovao i u čemu sam uvijek uživao. Kada borca takve kvalitete dovedemo u našu polutešku kategoriju... A imamo najbolju polutešku na svijetu. On će samo otvoriti dodatne opcije za puno dobrih borbi u toj kategoriji. Veselim se njegovim nastupima u našem kavezu", pohvalio je Coker svoje najnovije pojačanje razgovarajući s MMA Junkie portalom.

Kada je najavljivao povratak MMA-u, mnogi su pretpostavili da bi 'Rumblea' mogli gledati kao teškaša. To izgleda neće biti slučaj, ali ta opcija još uvijek nije otpisana.

"Ako ćemo suditi prema posljednjim fotografijama, ljudi mi govore da će se osjećati ugodno u poluteškoj. No, ako želi borbu u teškoj, mi ćemo mu dati i tu priliku. U poluteškoj za njega imamo neke sjajne mečeve", dodao je predsjednik Bellatora.

U ovim trenucima nije poznato kada će točno Johnson debitirati, ali čini se da u svom prvom nastupu neće odmah dobiti priliku za napad na titulu.

"Vjerojatno će htjeti prvo odraditi nekoliko borbi. Ipak ga nismo gledali neko vrijeme. Znači, nekoliko borbi, a onda je nebo granica", zaključio je Coker.

Linker
24. travanj 2024 10:41