Ostalo

Benson Henderson sljedeće želi borbu za pojas protiv pobjednika između ‘Pitbulla‘ i Nurmagomedova

  Benson Henderson 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia

Nakon dominantne performance protiv Petera Queallyja i druge pobjede u nizu, Benson Henderson pokazao se kao ozbiljan kandidat za napad na pojas lake kategorije. Tu ambiciju nije skrivao niti na novinarskoj konferenciji nakon borbe, a želja mu je da iduću borbu odradi protiv pobjednika između Usmana Nurmagomedova i Patrickyja Freire zvanog ‘Pitbull‘.

"Iduće želim borbu za pojas. Neka to bude borba Rusa protiv Brazilca. Imam veliki respekt za ‘Pitbulla‘, veliki sam fan Patricia (njegovog brata). Patricky ima pojas, i ima već pobjedu nada mnom. Tako da bilo bi super za njega da pobijedi (Nurmagomedova) i da se onda ja borim protiv njega i osvetim mu se za poraz." - komentirao je svoju ambiciju Benson.

Isto tako je komentirao i mogućnost da Nurmagomedov pobijedi ‘Pitbulla‘, te da će se možda morati i protiv njega boriti.

"Ako Usman kojim slučajem pobijedi, hajdemo onda organizirati event u Rusiji. Ili negdje drugdje u Istočnoj Europi s obzirom da Rusija trenutno i nije najpoželjnija država."

Henderson se u prošlosti borio protiv oba brata Freire, a jednog je pobijedio. Patricio je poražen na Bellator 160 eventu, da bi njegov brat Patricky osvetio taj poraz i pobijedio Bensona podijeljenom sudačkom odlukom na Bellator 183 eventu, 2017. godine. Ukoliko mu organizacija usliši želje, Bensonu bi to bio treći napad na Bellatorov pojas. Protiv Koreskhova je izgubio u svom debiju za promociju, da bi ga u drugom pokušaju zaustavio Michael Chandler podijeljenom sudačkom odlukom.

"Tko god od njih pobijedi, želim ga idućeg." - zaključio je Henderson.

Linker
14. travanj 2024 05:29