Ostalo

‘Bigfoot‘ Silva se vraća u MMA: Poznato s kojom je organizacijom potpisao ugovor

 Antonio ”Bigfoot” Silva 

 Donat Sorokin/TASS/Profimedia
Legendarni ‘‘Bigfoot‘‘ je svojevremeno bio jedan od ponajboljih teškaša svijeta, no u posljednje vrijeme ide iz poraza u poraz diljem svijeta

Nakon nekoliko izleta u boks i kickboks, u MMA se vraća ‘‘Bigfoot‘‘ Silva! Nakon brojnih teških poraza, bivši izazivač za titulu u UFC-ovoj teškoj kategoriji Silva će ponovno nastupiti u MMA-u, a poznato je i o kojoj se organizaciji radi.

Nakon dvanaest teških poraza od koji su većina nokauti, fanovi su se nadali da će Silva ipak poslušati glas razuma i da će prestati dok još nije prekasno. No, prevarili su se. Silva je potpisao za BRAVE FC, a i ranije ove godine je trebao nastupiti u Eagle FC-u no iz borbe se povukao.

Boks i kickboks bili su njegova okupacija u prethodnom periodu, no izgleda da će se ipak vratiti u MMA. U BRAVE-u će se boriti 9. ožujka (treći mjesec), a protivnik će mu biti Haim Gozali.

‘‘Pozdravi svima, sad je službeno, potpisao sam ugovor za borbu u trećem mjesecu u BRAVE-u protiv Haima Gozalija. Jako sam uzbuđen zbog toga, Haime vidimo se uskoro‘‘, napisoa je ‘‘Bigfoot‘‘ na svom Instagram profilu.

Kada govorimo isključivo o MMA-u, Silva ima sedam poraza zaredom, od kojih je šest nokautom. Posljednji ga je nokautirao Oleg Popov na MMA Series 53 u Rusiji, a imao je i neke boks i kickboks mečeve koje je također gubio nokautima.

Za sada nije poznato je li ovo posljednja borba za legendarnog Silvu koji je svojevremeno bio jedan od ponajboljih teškaša na svijetu. U posljednje vrijeme je, nažalost, rasprodao svu reputaciju koju je imao, a vjerojatno i zdravlje jer je doživljavao uistinu teške nokaute.

Linker
14. travanj 2024 15:22