Ostalo

(VIDEO) Pogledajte jedan od najbrutalnijih nokauta laktom: Savršeno je sjeo na bradu

Khamzaev vs. Tolosbay

 Aca Young Eagles
ACA uvijek donosi brutalne završnice i nokaute, a nisu razočarali ni na posljednjoj priredbi

U ruskim organizacijama svako malo se pojavi neki brutalan finiš, a toga nije falilo ni na posljednjoj ACA priredbi. Akhmed Khamzaev je na ACA Young Eagles 31 priredbi brutalno nokautirao Alimbleka Tolosbayja sa savršeno tempiranim laktom u prvoj rundi borbe.

Radilo se o borbi u muha kategoriji između dva navedena borca, a event se održao u Čečeniji. Oba borca su bila neporažena prije ove borbe, no Tolosbay je doživio uistinu težak nokaut kojeg ćete pronaći pri dnu članka.

Dosta rano u prvoj rundi borci su se našli u klinču na žici, a Khamzaev je i tu za dlaku promašio ‘‘high kick‘‘ koji ne bi dobro završio za protivnika da je sjeo. Nakon što su se razdvojili iz klinča, Khamzaev je bacio savršeni lakat koji je sjeo točno na bradu Tolosbayja i nokautirao ga.

Inače, Khamzaev je neporažen u svojih devet nastupa i sve protivnike je završio. 23-godišnji Čečen je prije ovog nokauta pobijedio Magomedzahija Vagabova tehničkim nokautom na ACA Young Eagles 26 priredbi u trećem mjesecu.

Tolosbayju je ovo bio prvi poraz u sedam mečeva, a prije toga je Kirgistanac pobijedio Magomeda Sardalova također u ACA organizaciji.

Video savršeno tempiranog i brutalnog lakta možete pogledati ispod:

Linker
26. travanj 2024 21:21