Ostalo

Bisping ispričao urnebesnu priču o Tillu i Chimaevu: ‘Khamzat vozi automobil kao apsolutni manijak!‘

Michael Bisping

 MediaPunch/Shutterstock Editorial/Profimedia
Bivši prvak UFC-ove srednje kategorije tvrdi kako je zastrašujuće voziti se u automobilu s Tillom i Khamzatom

Prijateljstvo Khamzata Chimaeva i Darrena Tilla sve je zanimljivije MMA javnosti. Dvojica UFC-ovih boraca nekoliko tjedana zajedno su trenirali u Švedskoj u Allstars dvorani, no sada su u Las Vegasu. Khamzata Chimaeva 09. travnja (četvrti mjesec) čeka obračun s Gilbertom Burnsom te je završni dio priprema odlučio odraditi u Americi. Darren Till također je otputovao s njim.

Michael Bisping, umirovljeni engleski borac nekoliko godina živi u SAD-u. Darren Till i Michael Bisping dobri su prijatelji, a Bisping se proteklog vikenda našao u Las Vegasu jer je bio u ulozi komentatora na UFC 272 eventu. Bisping se odlučio podružiti na večeri s Tillom, Khamzatom i ostatkom njihove delegacije, no put na tu večeru te nazad do hotela, bio je zastrašujuć doživljaj za Bispinga. Gostujući u MMA Houru, Michael je ispričao koliko neoprezno vozi Khamzat Chimaev.

''Khamzat ovdje trenira za svoj meč protiv Gilberta Burnsa i obojica su ovdje (u Vegasu). Ja sam radio komentatorski posao preko vikenda pa smo izašli na večeru u petak. Došli su po mene u hotel i vratili su me nazad, a to je lijepo. Ali Khamzat vozi kao apsolutni manijak! I to uistinu mislim, kao manijak. Namjerno vozi krivom stranom ceste i izbjegava ostale aute u prometu. Ja sam sjedio iza i derao se da stane.'', počeo je Bisping s prepričavanjem, a zatim je opisao kako niti Darren Till nije ništa bolji i oprezniji vozač.

''Stali smo na benzinsku pumpu kako bih kupio mlijeko za jutarnju kavu. Izašao sam van, a oni su divljali na parkingu. Rekao sam im da će završiti uhićeni, a zatim sam ušao u auto. Darren Till nastavio je driftati i rotirati auto u mjestu (takozvani 'doughnut manevar'). Jedva je izbjegao da ne udari u spremnik s gorivom. Ja sam rekao: 'Oh moj Bože, pustite me iz ovog auta'. Ako oni dođu na borbu i ne poginu, ja ću biti vrlo, vrlo impresioniran. Ja sam bio preplašen i ponašao sam poput kukavice pa su oni sve to radili još više. Slušajte, ja volim svoj život, svoju ženu i djecu. Želim ostariti, a ne umrijeti na stražnjem sjedištu automobila tijekom vožnje s Khamzatom i Tillom dok oni umiru od smijeha.'', dodao je Bisping.

Bisping je istaknuo kako se radi o 29-godišnjaku (Till) i 27-godišnjaku (Chimaev) te da se donekle može očekivati takvo ponašanje. Međutim, ako dvojica boraca uistinu voze onako kako je Bisping opisao, mora se priznati kako se radi o poprilično nezrelom ponašanju, neovisno o njihovim godinama. U svakom slučaju, Bisping je preživio, a otkrio je da bi unatoč umirovljenju i zdravstvenim problemima, ipak pristao na jedan određeni meč. Radi se o borbi protiv YouTubera Jakea Paula. Bispingu teško pada činjenica da MMA borci gube od YouTubera te smatra kako bi ga lakoćom pobijedio.

''Moje tijelo je u dobrom stanju, ne brini za mene Ariele. Vraćam se i Jake Paul će dobiti svoje. Ako želi, ja pristajem. Dvije runde, bum, hladni nokaut!'', rekao je Bisping uz puno smijeha, a zatim je dao i ozbiljniji osvrt na tu temu.

''Zašto ne bih bio siguran da ga mogu pobijediti. On nije sjajan boksač, a ovdje pričamo o 'The Countu' (Bispingov nadimak, op.a.). Mislim da ga mogu pobijediti, ali ne znam mogu li to napraviti u dvije runde.''

Gostovanje Michaela Bispinga u MMA Houru svakako vrijedi pogledati u cijelosti. Engleski borac osvrnuo se na brojna aktualna zbivanja, prokomentirao je Helwanijevu teoriju kako bi Chimaev i Till u budućnosti mogli postati veliki neprijatelji te je opisao i kako je prolazio liječničke preglede, unatoč problemima s okom. Kompletan razgovor Bispinga i Helwanija, pogledajte u videu pri dnu teksta.

Linker
20. travanj 2024 08:49