UFC

Darren Till teško se nosi s porazom od Brunsona: ‘U dvorani bih mu smrskao lubanju‘

Derek Brunson i Darren TIll

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Perspektivni engleski borac smatra kako jednostavno nije pružio svoje najbolje izdanje

Može se reći kako Darren Till kroz posljednjih par godina, proživljava teške trenutke u svojoj karijeri. Četiri poraz u posljednjih pet nastupa, bilanca su talentiranog borca iz Liverpoola. Kelvin Gastelum jedini je borac kojeg je savladao, tijesnom podijeljenom sudačkom odlukom.

Istina da je Till gubio od vrhunskih boraca u tom periodu te je ponekad pružio izuzetno dobar nastup, kao na primjer u meču protiv Roberta Whittakera. Međutim, Darrenov posljednji nastup, iz devetog mjeseca protekle godine, bio je uistinu razočaravajuć.

Derek Brunson izdominirao je 29-godišnjeg engleskog borca te ga je u konačnici završio gušenjem u trećoj rundi. Bila je to stvarno blijeda predstava od strane Tilla. Kasnije su se pojavile priče kako je Till u taj meč ušao s teškom ozljedom koljena, no Darren nije htio tražiti izlike. U razgovoru za ESPN odlučio je ipak dati neke svoje razloge tako lošeg nastupa.

''Bilo je to teško za prihvatiti, stvarno teško za podnijeti. Ne želim iskazati nepoštovanje Dereku na bilo kakav način. 'Plavi (Blonde)' Derek Brunson odradio je posao, ali ja jednostavno nisam bio svoj kad sam se borio protiv njega. Osjećao sam se traljavo i tako sporo. Čak i njegova rušenja i udarci u stojci - da se taj meč dogodio u dvorani, ja bih mu smrskao lubanju. Znam da će on vidjeti ovaj intervju i svašta će reći, ali jednostavno se nisam mogao identificirati u toj borbi. Derek je te noći bio bolji borac. Želim mu odati poštovanje, pobijedio je pošteno. Ali teško mi je podnijeti taj poraz.'', objasnio je Darren.

Može Till pričati što želi, no vrijeme je da nešto počne pokazivati i u kavezu. Posljednjih tjedana intenzivno trenira s Khamzatom Chimaevim, a koliko će mu se to isplatiti, s nestrpljenjem iščekujemo saznati.

Linker
23. travanj 2024 11:08