UFC

(VIDEO) Till i Chimaev stigli su u Las Vegas: Pogledajte novu epizodu ‘Smesh Bros‘ serijala

Michael Bisping, Darren Till i Khamzat Chimaev

 Screenshot (youtube, Blockasset)
Talentirani UFC-ovi borci postali su nerazdvojni nakon udruživanja snaga u Švedskoj

Prijateljstvo Darrena Tilla i Khamzata Chimaeva iz dana u dan, sve je veće. Englez i Čečen zajedno su otputovali u Las Vegas, gdje Chimaev nastavlja s pripremama za svoj nadolazeći meč. Khamzata 09. travnja (četvrti mjesec) čeka borba protiv Gilberta Burnsa, dok Till zasad nema ugovorenu borbu.

Još od dolaska Tilla u Švedsku, na BlockAsset-ovom YouTube kanalu imali smo prilike pratiti odnos njega i Chimaeva te smo imali uvid u razne situacije s treninga, ali i van dvorane. Dvojica talentiranih boraca brzo su kliknuli i jako dobro se slažu. MMA fanovi sa zanimanjem prate spomenute videe, a neko vrijeme smo čekali na četvrtu epizode.

BlockAsset ovaj serijal nazvao je ''Smesh Bros'', a najnovija epizoda prikazuje isječke iz Las Vegasa. Borci su se prije sega našli s Michaelom Bispingom, a više o tom druženju i gotovo pa tragičnoj vožnji automobila, možete pročitati OVDJE.

Četvrta epizoda ''Smesh Brosa'' prikazuje i određene scene sa zajedničkog treninga, a borci nerijetko ohrabruju jedan drugog. Till je u Švedsku došao poljuljana samopouzdanja, a Chimaev ga često uvjerava da će se uspješno vratiti borbama te da će razvaliti sve ostale borce.

Zanimljivi prizori viđeni su i na streljani. Till i Chimaev okušali su se u pucanju iz vatrenog oružja, a Chimaev je često naglašavao kako Čečenima to bolje pristaje, dok bi se tipovi iz Liverpoola trebali držati nogometa. Naravno, sve je prošlo u zanimljivom tonu. Chimaev se našalio kako bi s oružjem mogao i Ngannoua pobijediti, dok je Till izrešetanu metu nazvao Adesanyom.

Sve u svemu, Khamzat i Darren vidno se zabavljaju kad su zajedno u društvu, a novu epizodu ''Smesh Brosa'' pogledajte u videu pri dnu teksta.

Linker
11. kolovoz 2022 20:52