Ostalo

Bisping odgovorio Paulu: ‘Ja sam tvoje veličine, dakle ništa od toga!‘

Michael Bisping

 Douglas P. DeFelice/Getty images/Profimedia
Legendarni UFC-ov prvak odgovorio Paulu zbog stavljanja na ‘listu‘

Nismo dugo čekali odgovor Michaela Bispinga, bivšeg UFC prvaka na prozivku koja pristigla od strane Jakea Paula. Podsjećamo, Jake Paul je nedavno izjavio da je ažurirao svoju ''listu'' te se od sad na njoj nalazi i legendarni Bisping.

Jake Paul se nije borio od prosinca prošle godine, kada je brutalnim nokautom porazio nekadašnjeg UFC-ovog prvaka u velter kategoriji, Tyrona Woodlyja. Tom pobjedom je došao do omjera 5-0, a po svemu sudeći Paul priprema teren za povratak u boksački ring.

''Puno ljudi je na mojoj listi, a tu su još neka imena o kojima razgovaramo. Smo pokušavamo izabrati najveće ime. Tu su Floyd Mayweather, Oscar De La Hoya, Anderson Silva, Tommy Fury i Michael Bisping. Trebam nekog tko može parirati mojoj moći.'', rekao je Paul.

Bivši UFC prvak u srednjoj kategoriji je jako brzo odgovorio na Twitteru: ''Ma daj Jake. Znaš li ti da sam ja negdje tvoje veličine? To me sigurno isključuje sa tvoje liste.''

Bisping je od 2018. godine u borilačkoj mirovini i od tad ima uspješnu karijeru kao komentator i podcaster. Kako je tokom svoje karijere bio poznat po izuzetnom 'trash talku', ne iznenađuje da nije dugo čekao da odgovori novoj senzaciji, Jakeu Paulu.

Linker
27. travanj 2024 04:35