Ostalo

Bivša UFC prvakinja napadnuta u hotelu: ‘Stao mi je na vrat i skakao mi po glavi‘

Nicco Montano

 screenshot (YouTube, UFC)
Donedavna članica UFC-a, Nicco Montano, bila je žrtvom teškog fizičkog napada

Objavom na Instagramu, bivša UFC prvakinja otkrila je kako je hospitalizirana nakon teškog fizičkog napada.

"Večeras je Justin Waston stajao na mom vratu i skakao mi po glavi, nakon čega me udarao nogom i vukao me za kosu te me bacao o rub kreveta. Uspjela sam na sekundu pobjeći hodnikom, još uvijek gola te se vrištala zabrinuta za svoj život, dok me on uhvativši za kosu pokušao vratiti nazad. Srećom, netko iz hotela je čuo moj vrisak i došao je pomoći. Zapela sam u Teksasu, ne znam gdje je on i prestrašena sam", napisala je Nicco putem InstaStoryja, dodavši:

"U bolnici sam i zahvalna što posjedujem snagu te tehniku zahvaljujući kojoj sam se uspjela obraniti i spasiti."

Medijima trenutno nije poznato tko je Justin Watson, budući da je Nicco podosta dobro sakrivala svoj privatni život. Neki su naveli kako se vjerojatno radi o 34-godišnjem manje poznatom MMA borcu. Također nije poznato što je radila u Texasu, ali njen menadžer je već potvrdio kako će se nakon još nekoliko liječničkih pretraga uputiti nazad u New Mexico, gdje inače živi.

32-godišnja Nicco Montano poznata je kao prva UFC prvakinja muha kategorije, a to je postala ostvarivši veliko iznenađenje kao pobjednica Ultimate Fighter turnira koji se sastojao od 16 ponajboljih borkinja te divizije na svijetu. Nažalost, nakon toga "proslavila" se većinom negativnim konotacijama. U prvom planu se tu misli na način kojim je dva puta otkazala borbu Valentini Shevchenko, prije nego joj je pojas oduzet bez da ga je ijednom branila, a kasnije po višestrukim nezadovoljavanjem potrebne težine, čak i nakon što je prešla u bantam kategoriju, što je rezultiralo ovogodišnjim otpuštanjem iz promocije. Nedavno je najavila povratak borilačkom sportu.

Linker
19. travanj 2024 18:33