Ostalo

Bivši UFC borac želi ‘bare knuckle‘ meč s Mikeom Perryjem: ‘Jedva čekam razbiti tog šu**a, bit će to krvavi rat!‘

Mike Perry

 -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA -/shutterstock Editorial/profimedia
Tvrdi da se htio boriti s njim i u vremenu kad su bili dio UFC-a

Francisco Trinaldo želi promijeniti stvari nakon više od desetljeća u UFC-u te priželjkuje da mu Mike Perry bude prvi protivnik u novom sportu. "Massaranduba" se razišao s UFC-om krajem 2022. godine nakon poraza sudačkom odlukom od Randyja Browna. Otišao je s omjerom 18-8 u UFC-ovom oktogonu nanizavši pobjede protiv Paula Feldera, Jima Millera, Evana Dunhama i Bobbyja Greena.

Brazilski talent je rekao da se želi boriti protiv Perryja u UFC-u, ali problem je bio što je spomenuti "uvijek birao borbe."

"Jedva čekam razbiti tog š***a. Siguran sam da mogu otići u BKFC i prebiti ga. Stalno govori da nema čovjeka koji bi se mogao boriti protiv njega, ali ja sam tu. Jedva čekam, čovječe. Mislim da je to dobra borba.”

Perry je upisao pobjede u tri uzastopna nastupa u BKFC ringu, uključujući pobjede nad MMA zvijezdama, bivšim prvakom UFC-a Lukeom Rockholdom i Michaelom Pageom, nakon što je u UFC-u između 2016. i 2021. ostvario omjer pobjeda i poraza 7-8.

"Bila bi to krvava borba. Neću mu olakšavati stvari. Rođen sam za ovo. Njegov boks je dobar, ali znam da je moj bolji.”

Posljednji član originalne postave The Ultimate Fighter: Brazil koji je napustio UFC je rekao da se nije borio gotovo godinu dana, ali "nikada nije prestao trenirati šest dana u tjednu" u American Top Teamu na Floridi. Iako 45-godišnji veteran neće objaviti svoje povlačenje iz MMA-a nakon 37 profesionalnih mečeva tijekom gotovo dva desetljeća, sada mu je fokus na zarađivanju novca i udaranju u lice u boksu golim šakama.

“BKFC će me dobro platiti jer me ljudi žele vidjeti tamo nakon moje karijere u UFC-u. Tamo sam imao puno borbi, a sada se želim boriti u novoj disciplini, a naravno, kao što sam već i rekao - dolazim po Mikea Perryja.”

Linker
02. svibanj 2024 05:57