Ostalo

Bizarna priča za kraj godine: Cage Warriorsi ostali su bez glavne borbe večeri jer je borca udario automobil

Jesse Taylor

 Instagram (jesse Taylor)
Jesse Taylor srećom je prošao bez težih fizičkih ozljeda

Nakon što se jedan od Rizinovih boraca jučer na ceremonijalnom vaganju pojavio potpuno gol, novi bizaran MMA slučaj zabilježen je danas vezano za Cage Warriors 148 event.

Britanska MMA organizacija večeras od 19:30h održat će event naziva ‘‘Team Europe vs. Team USA‘‘, ali iz vrlo bizarnog razloga ostali su bez glavne borbe večeri. Jesse Taylor i Christian Leroy Duncan trebali su predvoditi event obračunom u srednjoj kategoriji, ali Jesse Taylor nastup je morao otkazati u posljednji tren, jer ga je udario automobil!

Bivšeg UFC-ovog borca i pobjednika ‘‘The Ultimate Fighter 25‘‘ showa nepoznata osoba udarila je vozilom, a počinitelj je čak i pobjegao s mjesta nesreće. Taylor se putem svog Instagram profila obratio fanovima.

‘‘Razočaran sam, ali molim vas nemojte se brinuti, ovo nije fotografija nakon borbe i dobro sam. Večeras neću biti glavna atrakcija i neću moći vratiti prekrasni Cage Warriorsov pojas u svoje vlasništvo. Nažalost, netko me automobil udario na ulicama Londona, a da stvar bude gora, tip je pobjegao. Ozlijeđeno rame i manji potres mozga onemogućuju mi da nastupim večeras.‘‘, između ostalog poručio je Taylor u nešto duljem obraćanju.

Cage Warriorsov event tako je ostao bez glavne borbe večeri i bez borbe za titulu u srednjoj kategoriji, a novi ‘‘main event‘‘ čine Modestas Bukauskas (12-5-0) i Chuck Campbell (5-1-0). Ulog je upražnjena titula, a posljednji ju je držao upravo Bukauskas. Litavac je 2019. godine napustio organizaciju zbog prelaska u UFC, a u najjačoj organizaciji upisao je jednu pobjedu, a zatim tri uzastopna poraza.

Sada se vratio u Cage Warriorse i ponovno će imati priliku osvojiti pojas u ponajboljoj europskoj MMA organizaciji.

Sam Creasey i Shajidul Haque borit će se za titulu u muha kategoriji, a bivši UFC-ovi borci poput Darrena Stewarta i Wilsona Reisa također će nastupiti večeras u Londonu.

Kompletan raspored mečeva možete pogledati OVDJE, a event je moguće pogledati od 19:30h putem UFC Fight Passa. Ukoliko nemate isplaniranu proslavu Nove godine, evo odlične prilike za zabaviti se večeras.

Linker
24. travanj 2024 08:33