Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: Anthony Joshua se vraća borbama nakon dva poraza, FNC donosi polufinale Armagedona

Joshua vs. Franklin

 Dazn
Pregršt zanimljivih priredbi nas čeka ovog vikenda, a osim ove dvije izvdojene tu su još i PFL, Bellator i ARMMADA gdje se bori i Vaso

Iako ovog tjedna UFC pauzira, nas svakako čeka jedan vrlo sadržajan borilački vikend. Anthony Joshua se vraća nakon dva poraza od Usyka, FNC donosi polufinala četvrte sezone Armagedona, tu su Bellator i PFL, a ne može proći ni bez Vase koji radi novi meč u boksu golim šakama. Detaljnije u nastavku.

Anthony Joshua vs. Jermaine Franklin

Bivši IBF, IBO, WBA i WBO prvak u teškoj kategoriji prošloga ljeta nije uspio navedene titule vratiti u svoje vlasništvo, nakon što mu ih je godinu dana ranije uzeo odlični Usyk. Međutim, Joshuina karijere nije gotova nego je ovoga vikenda već pred novim izazovom. Jermaine Franklin je borac koji se široj publici predstavio u meču protiv Dilliana Whytea, te iako je izgubio, pružio je odličan nastup.

GDJE: O2 Arena, London

KAD: U subotu, 1.4. u 20:00. Joshua i Franklin se očekuju oko 23:30.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

FNC Armagedon 4 – polufinale

FNC-ova uspješnica Armagedon ide dalje! Nakon tri uspješne sezone ispred nas je i četvrta, a prvo kolo koje je ujedno i polufinale je na rasporedu već ove subote. Dvanaest turnirskih i dvije superborbe su nešto što nas očekuje ovog tjedna, a Armagedon će se odvijati u bantam, perolakoj, lakoj, velter, srednjoj i poluteškoj kategoriji. Vraća se i Abraham Salimon Are, a debitirati će borkinja iz pulskog Trojana, Antonija Šibić.

GDJE: Sportska dvorana Medulin

KAD: U subotu, 1.4. u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Professional Fighters League - PFL 1: 2023. Regular Season

Konačno smo dočekali početak nove PFL-ove sezone, a već ove subote je na rasporedu prvo kolo turnira i to u poluteškoj i perolakoj kategoriji. Priredbu će predvoditi Brandan Loughnane i UFC veteran Marlon Moraes, a svoj PFL debi odradit će i Thiago Santos protiv prošlogodišnjeg osvajača Roba Wilkinsona.

GDJE: The Theater at Virgin Hotels, Las Vegas

KAD: U noći sa subote (1.4.) na nedjelju (2.4.) u 00:00. Glavni dio starta oko 3:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Bellator 293 – Golm vs. Jones

Ovog vikenda i Bellator nudi jednu priredbu, a predvodit će ju bivši UFC borac Marcelo Golm i Daniel James. Inače, Golm je nakon tri uzastopna poraza u UFC-u malo lutao i dom pronašao u Bellatoru, a osim njih dvojice, tu su i Cat Zingano i Leah McCourt. Istina je da priredba ne obiluje zvučnim imenima, ali je svakako nešto što vrijedi ispratiti.

GDJE: Pechanga Resort & Casino, Temecula, Kalifornija

KAD: U noći s petka (31.3.) na subotu (1.4.) u 1:00. Glavni dio starta oko 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

ARMMADA 4

Još jedan jako zanimljiv event u regiji nas očekuje ovoga vikenda. Armmada donosi svoju četvrtu priredbu, a u glavnoj borbi večeri nastupaju Jovan Leka i Ion Grigore. Vaso Bakočević će odraditi novi nastup u boksu golim šakama, a protivnik mu je učenik Marka Martinjaka, Luka Zebec. Na priredbi će nastupiti još nekoliko zanimljivih imena tako da ju svakako vrijedi ispratiti.

GDJE: Sportska hala Petrovaradin, Novi Sad

KAD: U subotu, 1.4. u 19:30.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Gamebred Boxing 4: Jones Jr. vs. Pettis

Masvidalov brend iz priredbe u priredbu ide sve jače. Već nas ovog vikenda čeka nova priredba, a u glavnoj će se borbi večeri boriti legendarni Roy Jones Jr. protiv Anthonyja Pettisa. Osim njih dvojice, borit će se legende Vitor Belfort protiv Ronalda Souze, a nastupit će i Jose Aldo protiv Jeremyja Stephensa.

GDJE: Fiserv Forum, Milwaukee, Wisconsin

KAD: U noći sa subote (1.4.) na nedjelju (2.4.) u 1:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
27. travanj 2024 01:22