Regija

Goran Reljić ugovorio novi nastup: Ponovno će nastupiti pod okriljem ruske ACA organizacije

Goran Reljić

 Screenshot (youtube, Aca Mma)
39-godišnji ‘‘Ghost‘‘ očito se dobro osjeća u jednoj od najjačih svjetskih organizacija

Ponajbolji hrvatski MMA borac Goran Reljić (21-10-0) ugovorio je svoj novi nastup, a Rusija će ga opet ugostiti. Reljić će se boriti na ACA 155 eventu (Absolute Championship Akhmat) koji se održava 8. travnja (četvrti mjesec) u Minsku (Bjelorusija).

Poznat je i protivnik s kojim će se ‘‘Ghost‘‘ obračunati, a radi se o ruskom borcu Stepanu Gorshechnikovu (8-4-0). Reljić je svoja tri od posljednja četiri nastupa odradio pod okriljem ACA organizacije, a upisao je dvije pobjede i jedan poraz. Nikola Dipchikova porazio ga je u ljeto 2020. godine nokautom u prvoj rundi, a Reljić je nakon toga porazio Carlosa Eduarda i Davrbeka Isakova.

Borio se Goran i pod okriljem RFA organizacije, a to je ujedno i njegov posljednji nastup koji je zasad odradio. U sedmom mjesecu prošle godine Reljić je izgubio od Vojtecha Garbe, jednoglasnom odlukom sudaca.

Što se Reljićevog protivnika tiče, radi se o borcu iz takozvanog ‘‘Strela teama‘‘, odnosno iz dvorane u kojoj trenira i Alexander Volkov. Gorshechnikov je u posljednja tri nastupa upisao dvije pobjede i poraz, ali poraz je došao u posljednjem nastupu. Viktor Nemkov porazio ga je ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi, a meč su odradili krajem prošle godine. Reljić i Gorshechnikov borit će se u poluteškoj kategoriji.

Osim Reljića, na ACA-inom eventu nastupit će i srpski borac Jovan Zdelar (7-1-0). Srpski velteraš drugi put u karijeri borit će se pod okriljem ACA-e. Prvi put je nastupio u 11. mjesecu 2021. godine i ‘‘submissionom‘‘ u trećoj rundi izgubio je od Mikhaila Dolgova. Zdelar je nakon toga upisao dvije pobjede pod okriljem SBC-a, a na ACA 155 eventu čeka ga Bjelorus Denis Maher (8-1-0).

28-godišnji Maher predstavlja jako težak ispit za Zdelara, a radi se o borcu koji je jedini poraz u karijeri upisao krajem prošle godine. Eldar Eldarov (13-1-0) završio ga je ‘‘kneebarom‘‘ u prvoj rundi borbe, a prije toga je Maher bio u nizu od osam uzastopnih pobjeda.

Puno sreće želimo Goranu i Jovanu u njihovim nastupima na ACA 155 eventu.

Linker
20. travanj 2024 14:55