Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: BKFC nudi okršaje prekaljenih UFC veterana, Antonio Plazibat će doznati ime idućeg protivnika

BKFC 41

 Bkfc
UFC ovog tjedna ne nudi puno zvučnih imena, ali ostale priredbe su i više nego vrijedne svake pažnje

Nakon prošlog izuzetno bogatog borilačkog vikenda, ovog nas tjedna ipak čeka nešto niži tempo. Svejedno, tu je nekoliko priredbi koje nikako ne želite propustiti, a u nastavku pročitajte što nas to sve čeka:

BKFC 41: Rockhold vs. Perry

Priredba donosi okršaje prekaljenih UFC veterana, a predvodit će ju borba između Lukea Rockholda i Mikea Perryja do 80 kilograma. Rockholdu će ovo biti debi u boksu golim šakama, dok je Perry ipak iskusniji. Obračunat će se i Chad Mendes i Eddie Alvarez, a nastupit će i još jedan poznati UFC veteran – Ben Rothwell.

GDJE: 1STBANK Center, Broomfield, Colorado

KAD: U noći sa subote (29.4.) na nedjelju (30.4.) u 2:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

GLORY 85

Naš Antonio Plazibat će pomno pratiti ovu priredbu. Turnir četvorice teškaša održava se ove subote, a pobjednik će protiv Plazibata dobiti priliku boriti se za privremenu titulu u teškoj kategoriji. Nastupaju Tavares, Šljivar, Wilins i Osaro, a u subotu su na rasporedu polufinala i odmah finala. Na priredbi se održava i borba za titulu u velter kategoriji između Semeleera i Groenharta.

GDJE: Rotterdam Ahoy, Rotterdam

KAD: U subotu, 29.4. u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

UFC Fight Night 223 – Song vs. Simon

Priredbu predvodi borba dvojice rangiranih boraca u bantam kategoriji, a radi se o osmorangiranom Yadongu Songu i desetorangiranom Rockyju Simonu. UFC ovog tjedna ne nudi previše zvučnih imena, no ‘‘main event‘‘ je svakako vrijedan pažnje.

GDJE: UFC Apex, Las Vegas

KAD: Priredba počinje u subotu, 29.4. u 22:00. Glavni dio starta u nedjelju 30.4. u 1:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

OKTAGON 42: Bratislava

Priredbu će predvoditi borba za privremenu titulu perolake kategorije, no ono što je nama svima najzanimljivije jest novi nastup Vlaste Čepe. Nakon što je Matej Penaz otkazao nastup zbog ozljede, Ion Tuburceanu je uskočio kao zamjena tako da Čepo ipak nije ostao bez nastupa na ovoj priredbi.

GDJE: Zimni Stadion Ondreje Nepely, Bratislava

KAD: U subotu, 29.4. u 17:30.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
15. travanj 2024 23:30