Regija

Vlasto Čepo želi napasti pojas Oktagonove srednje kategorije, prozvao je bivšeg Soldićevog protivnika: ‘Htio si izazov, evo me!‘

Vlasto Čepo

 Screenshot (youtube, Oktagon)
Planirani datum mu je 29.12. u O2 Areni

Mnogi će se složiti da Vlasto Čepo proživljava odličan period u svojoj karijeri. Četiri pobjede zaredom ako govorimo samo o MMA-u nisu nešto što se može samo tako zanemariti, a definitivno je spreman i za veće stvari.

Nekoliko puta trebao se boriti s Matejom Penazom, ali iz raznih razloga nikada nije došlo do toga. Ipak, čini se da je "El Chapo" bacio oko na novog protivnika, a riječ je o prvaku srednje kategorije, Patriku Kinclu!

Naravno, ovo je u ovom trenutku još uvijek samo na razini prozivke, a u narednom vremenu vidjet ćemo hoće li se ta borba i ugovoriti. Što se tiče Kincla, on je u nizu od tri pobjede, a posljednji je put slavio protiv Karlosa Vemole u svibnju ove godine. Regionalnoj publici najpoznatiji je po tome što je u rujnu prije dvije godine napao pojas KSW-ove velter kategorije, čiji je vladar tada bio naš Roberto Soldić. Iako mu je pružio dobar otpor, "Robocop" je ipak bio prevelik zalogaj za njega te je slavio tehničkim nokautom u trećoj rundi.

Od tada, prešao je u Oktogon i vratio karijeru na pravi kolosijek, a sada drži već spomenuti pojas kategorije do 84 kilograma.

"Još nije službeno, čekamo odgovor! Htio si izazov, evo ti ga, ovo je najveći izazov za mene osobno, protiv jednog od najboljeg europskih hrvača u srednjoj kategoriji. Patrik, nadam se da ćeš prihvatiti izazov i vidimo se 29. prosinca u O2 Areni, odvest ću te u duboke vode", napisao je.

Držimo fige!

Linker
30. travanj 2024 18:47