Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: FNC dolazi u Beograd, UFC se vraća u Brazil, Plazibatov krvnik napada Verhoevena

FNC 13 poster

 FNC
Tu je i novi nastup Antuna Račića u Oktagonu

Dobro jutro, dobar dan ili dobra večer. Sve ovisi o tome kada čitate ovaj tekst, a mi se bacamo na posao. Novi tjedan je pred nama, a za razliku od prošlog (kvantitativno) čeka nas nekoliko velikih priredbi. FNC će prvi put održati "event" na području susjedne nam Srbije, gledat ćemo novi nastup Jailtona Almeide, na pomolu je povratak "Killera", a napokon ćemo gledati i Rica Verhoevena. Za svakoga ponešto, zar ne?

FNC 13: Joksović vs. Lazić, Vaso vs. Croata 2

Nakon velike priredbe u Puli, FNC nastavlja dalje još jačim tempom. Ovoga vikenda prvi put će održati "event" u Srbiji, točnije u Beogradu, točnije u Pionir dvorani. U glavnoj borbi večeri Nikola Joksović branit će pojas velter kategorije protiv Save Lazića, ali najiščekivaniji meč večeri jest revanš između Vase Bakočevića i Francisca Barria. Ovo je regionalni meč koji smo dugo čekali, a nadamo se da će biti bolji nego prvi. Nastupit će i Marko Bojković, Ivica Trušček i mnogi drugi regionalni borci, a vjerojatno nas čeka najzanimljiviji "card" do sada.

Gdje: Dvorana Aleksandar Nikolić (Pionir), Beograd

Kada: U subotu (4.11.)

Gdje gledati: Voyo.hr

UFC Fight Night 231: Almeida vs. Lewis

UFC se vraća u Brazil! U noći sa subote na nedjelju imat ćemo priliku svjedočiti povratku supertalentiranog teškaša Jailtona Almeide. Prvotno se trebao boriti protiv Curtisa Blaydesa, ali morao je otkazati zbog ozljede te je na njegovo mjesto uskočio Derrick Lewis. Bit će ovo sjajan meč i "event" koji definitivno ne smijete propustiti.

Gdje: Ibirapuera Arena, Sao Paulo

Kada: U noći sa subote (4.11.) na nedjelju (5.11.). Preliminarni dio kreće u 23 sata, dok je glavni dio na rasporedu u 2 ujutro poslije ponoći.

Popis borbi: OVDJE

Oktagon 48: Račić vs. Cartwright

Jedna od najbrže rastućih europskih MMA promocija ima novu priredbu. Oktagon 48 priredba održat će se u Manchesteru, a nama je zanimljiva jer se u kavez vraća najbolji hrvatski bantamaš, Antun "Killer" Račić. Nastupit će protiv domaćeg borca Jacka Cartwrighta, a ovo će mu biti drugi nastup u organizaciji. Sretno!

Gdje: AO Arena, Manchester

Kada: U subotu (4.11.). Priredba kreće u 18 sati.

Popis borbi: OVDJE

Glory Collision 6: Verhoeven vs. Osaro

Eh, da je Plazibat ovdje.. Glory ima novu priredbu, a napokon se vraća Rico Verhoeven. Bit će to borba za ujedinjenje pojasa teške kategorije, a protivnik mu je Plazibatov krvnik i privremeni prvak Tariq Osaro. Nema sumnje da nas čeka sjajan meč, a tko zna, možda u nekom scenariju naš najbolji kickboksač upadne u tu priču...

Gdje: Gelredome Stadium. Arnhem, Nizozemska

Kada: U subotu (4.11.). Priredba kreće u 17 sati.

Popis borbi: OVDJE

Linker
26. travanj 2024 10:54