Regija

(FOTO) Antun Račić otkrio razlog otkazivanja subotnjeg meča: ‘Nadam se da ću uspjeti ovo riješiti bez operacije‘

Antun Račić

 Screenshot (youtube, Oktagon Mma)
Nadamo se kako je s Račićem sve u redu, a u posljednje vrijeme jednostavno nema sreće s tim ozljedama. Sada mu ostaje da se oporavi i od ovoga i da se vrati u kavez

Ove smo subote u Oktagonu trebali gledati jednog domaćeg predstavnika, a radi se dakako o Antunu Račiću koji se trebao boriti protiv Jacka Cartwrighta na Oktagon 48 priredbi u Manchesteru. Sinoć smo prenijeli vijest kako od borbe ipak neće biti ništa, no nije se znalo koji je točan razlog Antunovog povlačenja iz spomenutog meča.

Međutim, nedugo zatim se javio i sam Račić koji je objasnio o čemu se točno radi. Kako smo i pretpostavili, iz borbe se morao povući zbog ozljede, a na svom Instagram profilu je putem ‘‘storyja‘‘ objavio rendgensku snimku vrata.

Dakle, Račić se iz meča povukao zbog ozljede vrata, a uz fotografiju je i napisao:

‘‘Nažalost, morao sam otkazati borbu zbog ozljede vrata. Nadam se da ću biti u mogućnosti riješiti ozljedu bez operacije‘‘, kratko je napisao uz fotografiju koju prilažemo ovdje:

image

Antun Račić ozljeda

Instagram, Antun Račić

Prava je šteta da neće moći nastupiti ove subote, a ovo mu je trebao biti drugi nastup za Oktagon. Debitirao je u šestom mjesecu, a pobijedio je tehničkim naokutom nakon što se Nuno Costa Araujo ozlijedio početkom meča. Zatim se Antun trebao boriti protiv Jonasa Magarda samo mjesec dana kasnije, no i taj je nastup morao otkazati.

Nadamo se kako je s Račićem sve u redu, a u posljednje vrijeme jednostavno nema sreće s tim ozljedama. Sada mu ostaje da se oporavi i od ovoga i da se vrati u kavez, a i mu želimo brz oporavak te se nadamo kako će ozljedu ipak uspjeti sanirati bez operacije

Linker
24. travanj 2024 07:41