Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: Francis Ngannou konačno se vraća u MMA, priredba se održava u nama pogodnom terminu!

Ngannou vs. Ferreira

 Pfl Mma
Nekoliko dobrih priredbi očekuje nas ovoga tjedna, no fokus će ipak biti na Ngannouu i njegovom debiju u PFL-u

Novi borilački vikend je pred nama, a ovaj će nam također donijeti neka uzbuđenja koja smo dugo čekali. U centru pažnje ipak će biti Francis Ngannou i njegov dugo očekivani debi u PFL-u, no tu su još neke priredbe koje ćemo također ispratiti. Ljubitelji boksa ovoga vikenda neće naročito uživati, no vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe. Krenimo redom.

UFC Fight Night 245 – Hernandez vs. Pereira

Već drugi tjedan zaredom, UFC nam nudi nešto manji event. Svojevrsna je to priprema za veliki UFC 308 koji nas očekuje idućega tjedna, a ovoga tjedna gledat ćemo atraktivnog Michela Pereiru protiv Anthonyja Hernandeza. Rob Font također će nastupiti, a njegov protivnik biti će Kyler Phillips. Ostatak priredbe ne nudi neka velika i toliko zvučna imena, no svakako će vrijediti pogledati istu.

GDJE: UFC Apex, Las Vegas.

KADA: U subotu, 19.10. u 22:00. Glavni dio na rasporedu je u noći na nedjelju od 1:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

PFL Super Fights – Battle of the Giants: Brace for Impact

Došao nam je i taj tjedan. Nakon napuštanja UFC-a i dva velika boksačka meča, Francis Ngannou konačno se vraća u MMA kavez. Ovoga puta debitirat će u PFL-u, a tu će ga dočekati ogromni Renan Ferreira. Borac je to kojeg nitko, osim našeg Ante Delije, nije porazio u posljednjih pet godina, a trenutno je u velikom naletu. Na ‘‘cardu‘‘ ćemo gledati još dvije borbe za titulu, odnosno one između Cris Cyborg i Larisse Pacheco, a titulu će braniti i Johnny Eblen protiv Fabiana Edwardsa. Odlična večer od strane PFL-a, a najbolji dio je to što se priredba održava u nama pogodnom terminu.

GDJE: The Mayadeen, Rijad

KAD: U subotu, 19.10. u 18:30. Glavni dio očekuje se od 22:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

KSW 99 – Vojčak vs. Martinek

Jasno je da se KSW okrenuo nekim drugim tržištima, a to im se vidi i po ‘‘cardovima‘‘ u posljednje vrijeme. Vidljivo je to i ovoga puta, a ovu priredbu vjerojatno će iskoristiti kao uvertiru za odlični 100. event koji je na rasporedu idućega mjeseca. Stefan Vojčak borac je kojem je jedini poraz u karijeri nanio Darko Stošić, a protivnik će mu biti bivši prvak Oktagona, Michal Martinek. Ruku na srce, ostatak priredbe ne nudi neka naročito poznata imena, no možda baš takva priredba ima potencijal da pruži dosta atraktivnih mečeva.

GDJE: Gliwice, Poljska

KAD: U subotu, 19.10. u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

SBC Revenge 50

Regionalni MMA također je pronašao svoje mjesto ovoga vikenda, a SBC nam sprema ‘‘okrugli‘‘, 50. event. Priredba je ovo na kojoj ćemo gledati nove nastupe Antonija Zovaka, Maxima Soroke, Vladimira Prodanovića i Jovana Zdelara, a obračunat će se i Robson Cavalcante i Adam Musaev. Dobra je ovo priredba koju svakako vrijedi ispratiti, a s obzirom da je ulaz u dvoranu slobodan, nadamo se da će se skupiti dosta publike koja će podržavati borce.

GDJE: Sportski centar Odžaci, Srbija

KAD: U subotu, 19.10. u 19:30.

Linker
15. listopad 2024 13:52