Ostalo

Francis Ngannou priznao da se osjeća kao autsajder uoči meča protiv Ferreire: ‘On je jedan od najtežih testova za mene do sada‘

Francis Ngannou v Renan Ferreira

 screenshot (youtube, pfl mma)
Renan Ferreira definitivno je opasan borac, no nema govora o tome da je Ngannou autsajder u ovom meču

Konačno smo i to dočekali! Nakon gotovo tri godine izbivanja iz kaveza, odnosno, nakon dva velika boksačka meča i napuštanja UFC-a, Francis Ngannou vraća se u kavez. Ovoga tjedna konačno će debitirati u PFL-u, za kojeg je potpisao odavno, no spomenuti boksački mečevi ipak su imali prioritet.

U njegovom povratku u kavez dočekat će ga Renan Ferreira, borac koji u posljednjih pet godina ima jedan jedini poraz – i to od našeg Ante Delije. Opasan je Ferreira borac i prijetnja je svakome, tako da je Ngannou jučer priznao da se osjeća kao autsajder u ovom meču:

‘‘Mi se ne borimo s imenima, mi se borimo s talentima. Da vam kažem jednu stvar, ovaj tip ima talent, i od svih mojih dosadašnjih protivnika, on je jedan od najtežih borbi. Ozbiljan sam. Za mene je on vrlo ozbiljan borac, mislim da sam ja autsajder, a i osjećam se kao autsajder‘‘, rekao je Ngannou Arielu Helwaniju.

‘‘Mislim da PFL ima striktan raspored vremena kojeg moramo provesti na određenim obavezama, ne moram dolaziti ranije negdje i čekati satima kao što je to bio slučaj kad sam se borio s Joshuom. Tada sam došao prerano u Saudijsku Arabiju, mislim da je to bila greška organizatora‘‘, dodao je.

Renan Ferreira definitivno je opasan borac, no nema govora o tome da je Ngannou autsajder u ovom meču. Vjerojatno si na taj način nastoji smanjiti pritisak jer je dugo izbivao iz kaveza, tako da svakako prvo treba vidjeti kako će u ovom meču izgledati i onda donositi neke zaključke.

Linker
15. listopad 2024 13:52