Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: Marko Martinjak ide po osvetu protiv Hatcha, UFC donosi priredbu u nama pogodnom terminu

Emmett vs. Topuria

 Ufc
Vikend je malo manje popunjen od onog prethodnog, no to nikako ne znači da će borilačkih priredbi nedostajati

Poprilično buran je bio protekli vikend kada su u pitanju borilačke priredbe i nastupi regionalnih boraca, dok se ovog vikenda već ide nešto lakšim tempom. To ne znači da nema borilačkih priredbi i da niti jedan domaći predstavnik neće nastupiti pod velikim svjetlima, tako da nam ne preostaje ništa drugo nego krenuti redom.

UFC on ABC 5 – Emmett vs. Topuria

Povratak neporaženog Topurie je nešto što s nestrpljenjem iščekujemo, pogotovo nakon spektakularne pobjede nad Bryceom Mitchellom. Josh Emmett dolazi iz bolnog poraza od Yaira Rodrigueza u meču za privremenu titulu perolake kategorije, tako da je i on vjerojatno silno motiviran. Amanda Ribas će se boriti protiv Maycee Barber, a Neil Magny protiv Philipa Rowea. Dobre vijesti: event se održava u nama pogodnom terminu!

GDJE: Vystar Veterans Memorial Arena, Jacksonville, Florida

KAD: U subotu (24.6.) u 17:30. Glavni dio se očekuje od 21:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

BYB 18 (Martinjak vs. Hatch 2)

Malo je nedostajalo Marku Martinjaku da u četvrtom mjesecu ove godine postane prvak u BYB-u. Jerome Hatch je bio tehnički dosta inferiorniji te je Marko bio blizu osvajanja titule, ali ovo je boks golim šakama te jedan udarac mijenja sve. Tada je Marko nažalost izgubio, ali već će ove subote imati priliku taj poraz i osvetiti i donijeti pojas u Hrvatsku. Priliku je apsolutno zaslužio s obzirom na ono što je pokazao u prethodnom meču, a ovog će ju puta, nadamo se, i iskoristiti.

GDJE: Indigo at The O2, London

KAD: U subotu (24.6.) u 17:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

PFL 6: 2023 Regular Season (Lightweights & Welterweights)

Iako Antu Deliju ove sezone više nećemo gledati u PFL-ovom turniru, turnir je nešto što je svakako zanimljivo za pratiti. Ovoga tjedna su nam na redu borci lake i velter kategorije, a priredbu će predvoditi Olivier Aubin-Mercier i Anthony Romero. Aubin-Mercier je prošlogodišnji osvajač te je u finalu nokautirao Stevena Rayja, a opasni Romero ga čeka ovoga tjedna.

GDJE: Overtime Elite Arena, Atlanta

KAD: U noći s petka (23.6.) na subotu (24.6.) u 00:00. Glavni dio starta u 3:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

ONE Friday Fights 22

Priredba je posebno zanimljiva zbog borbe za titulu u teškoj kategoriji. Arjan Singh Bhullar će braniti titulu protiv neporaženog Anatolyja Malykhina, a borba će se konačno održati nakon dva otkazivanja. Bhullar nije nastupao od četvrtog mjeseca 2021. godine, tako da će svakako biti zanimljivo za vidjeti kakav će se vratiti. Malykhin je s druge strane bio aktivan te je u dvanaestom mjesecu prošle godine porazio Reinera De Riddera, tako da i ONE ovog vikenda nudi dosta zanimljiv meč.

GDJE: Lumpinee Boxing Stadium, Bangkok, Tajland

KAD: U petak (23.6.) u 14:30.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
30. travanj 2024 20:31