Regija

(VIDEO) Marko Martinjak osvetio prošli poraz i osvojio pojas BKB kruzer kategorije, Jerome Hatch nije izdržao više od dvije runde!

Marko Martinjak

 SCREENSHOT (TWITTER, @BYB)
Od početka je bilo vidljivo da je naš borac dominantniji

Nakon što je u prvom meču izgubio od Jeromea Hatcha, danas je Marko Martinjak bio odlučan u tome da se revanšira svom protivniku.

Tadašnji je dvoboj je započeo sjajno za Martinjaka. Odličnim boksom kontrolirao je distancu te pogađao američkog borca. Nakon nešto više od trideset sekundi borbe, Marko je poslao Hatcha na pod sjajnim udarcem. Odmah u sljedećem napadu, Hrvat ponovno odlično pogađa te baca Hatcha u još jedan nokdaun.

Amerikanac je izdržao te nalete te počeo skraćivati distancu brzim ulascima. To mu je i uspjelo, budući da je nakon dvije minute borbe poslao hrvatskog borca na pod koji se pridigao, ali nije puno trebalo da Hatch opet sjajno pogodi i nokautira Martinjaka.

Ovoga puta ishod je bio drugačiji. Odmah u prvoj rundi Martinjak je pokazao tehničku superiornost i uspio otvoriti protivnika, ali Hatch ga je jednom dobro pogodio desnom rukom i pomalo uzdrmao našeg borca, no nije bilo posljedica te je prva runda otišla na stranu Marka.

U drugoj rundi naš je borac nastavio istim tempom te pogađao Hatcha u desno oko koji je imao sve više problema te je u jednom trenutku Martinjak uputio sjajan niz udaraca nakon kojeg je Hatch pokrio svoje lice te je sudac odlučio da nema smisla nastaviti meč, što je značilo da je Martinjak zasluženo vratio pojas u svoje vlasništvo!

Nakon borbe je izjavio ‘Hvala ti Jerome što si prihvatio revanš! Sada ću te naći pa ćemo imati trilogiju!‘, a zatim je nastavio na hrvatskom jeziku:

"Hrvatskaaa!! Tko je najjači? Ima nas manje od četiri milijuna, a je**mo im majku u svim sportovima!"

Zahvalio se i svojim trenerima na podršci tijekom priprema, a sada je jasno što je idući korak u karijeri - još jedna borba protiv Hatcha.

Bravo Marko!

VIDEO NOKAUTA POGLEDAJTE OVDJE.

Linker
24. travanj 2024 12:00