Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: Očekuje nas nešto mirniji vikend, UFC pauzira, Glory nudi manji event prije priredbe u Hrvatskoj idućega mjeseca

Glory 94

 Youtube (glory Kickboxing)
Ovoga tjedna nećemo se nagledati borilačkih priredbi, no ponešto je ipak vrijedno spomenuti

Borilački vikend koji je iza nas nije obilovao atraktivnim priredbama, a trend će se nastaviti i ovoga vikenda. Pred nama je još i manje borilačkog sadržaja nego prošloga tjedna, a samo dva eventa biti će na rasporedu posljednjega vikenda ovoga mjeseca. Što nas to čeka, saznajte u nastavku:

Dana White‘s Contender Series – Season 8, Week 3

Treći tjedan ovogodišnje sezone DWCS-a je pred nama, a ovoga tjedna gledat ćemo nove, zanimljive borce. Andrey Pulyaev borit će se protiv Liama Andersona, a borba će se održati u srednjoj kategoriji. Također, nastupit će i Bogdan Grad protiv Michaela Aswella, a su sklopu ove priredbe vidjet ćemo i nastupe nekih neporaženih boraca. Tko će uspjeti izboriti svoje mjesto u UFC-u i tko će oduševiti predsjednika Danu Whitea, saznat ćemo već prekosutra.

GDJE: UFC Apex, Las Vegas

KAD: U noći s utorka (27.8.) na srijedu (28.8.) u 2:00 ujutro.

Popis borbe pogledajte OVDJE.

Glory 94: Latescu vs. Caceres

Svoje mjesto ovoga vikenda pronaći će i najbolja svjetska kickboks organizacija. Istina, Glory 94 ne obiluje nekim velikim i zvučnim imenima, ali svakako ju vrijedi ispratiti jer nas očekuje podosta borbi. Poluteškaši Stefan Latescu i Cem Caceres predvodit će ovu priredbu, a osim njih, nastupit će i podosta marokanskih boraca. Mečeva za titulu neće biti, tako da će ova priredba poslužiti kao uvertira za onu u zagrebačkoj Areni idućega mjeseca.

GDJE: Lotto Arena, Antwerpen, Belgija

KAD: U subotu, 31.8. u 18:00 sati.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
05. rujan 2024 10:28