UFC

‘Uvijek se kladim protiv Dricusa, a on uvijek pronađe način da pobijedi. Svejedno, mislim da bi Strickland pobijedio‘

Sean Strickland vs. Dricus Du Plessis 

 Vaughn Ridley/Getty images/Profimedia
Strickland je u trenutno posljednjem meču svladao Paula Costu podijeljenom odlukom sudaca, a hoće li ga UFC odmah upariti s Dricusom ponovno, saznati bi trebali uskoro

Uspješno je Dricus Du Plessis obranio svoj pojas protiv Israela Adesanye, svladavši ga ‘‘submissionom‘‘ u četvrtoj rundi borbe. Mnogi su mu predviđali poraz u ovom meču, međutim, Dricus je dokazao kako on nije slučajno tu gdje jest i da je punopravni UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji.

Nije tajna da su ga mnogi otpisivali, a tako će vjerojatno biti i dalje. Sean Strickland je sada zazvao revanš, a Caio Borralho smatra da bi u revanšu Stricklad i pobijedio. Međutim, priznao je kako se uvijek kladi protiv prvaka Du Plessisa, a da Dricus ipak uvijek pronađe način da pobijedi:

‘‘Mislim da će Sean Stricklad pobijediti u ovom meču, možda, zato što mislim da je Strickland pobijedio i u prošlom meču. Mislim da je čak ostavio malo u kavezu, odnosno, mislim da je mogao dati još malo od sebe. MMA je lud sport. Ja se uvijek kladim protiv Dricusa, a on uvijek pobijedi, tako da se više neću kladiti‘‘, rekao je Borralho jučer na press konferenciji.

‘‘Pustite te likove da se međusobno pobiju pa da onda ja napadnem titulu sljedeći. Mislim da me ova pobjeda vodi ka najboljem na svijetu. Ako ništa drugo, zaslužujem da u utorak dobijem mjesto unutar top pet srednje kategorije‘‘, dodao je.

Strickland je u trenutno posljednjem meču svladao Paula Costu podijeljenom odlukom sudaca, a hoće li ga UFC odmah upariti s Dricusom ponovno, saznati bi trebali uskoro. Kako god, bilo bi zanimljivo još jednom pogledati taj meč, da borci konačno razriješe ‘‘repove‘‘ iz prošle borbe.

Linker
12. rujan 2024 15:33