Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: U KSW-ov kavez vraća se Darko Stošić, UFC nudi solidnu priredbu

Holly Holm i Mayra Bueno Silva

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, UFC)
Čeka nas vikend u kojem ćemo moći gledati srpske borce u KSW-u

Nakon sjajnog prošlog vikenda i nezaboravnog UFC 290 eventa, ovaj tjedan trebali bismo ići nešto laganijim tempom. UFC nam nudi solidnu priredbu, tu je i ONE Championship s dva eventa, no vjerojatno najzanimljiviji događaj ovog vikenda jest KSW 84, na kojem ćemo moći gledati nastupe dva regionalna borca.

UFC on ESPN 49: Holm vs. Bueno Silva

Treći od pet ovomjesečnih eventova UFC-a na rasporedu je ovaj vikend. Iako je na papiru možda i najtanji od svih, ne treba ga olako otpisati. U glavnoj borbi večeri gledat ćemo dvoboj dvije bantamašice, a to su Holly Holm i Mayra Bueno Silva. Riječ je sukobu treće i desete bantamašice na ljestvici, a pobjeda bilo koje definitivno će ih gurnuti prema borbi za naslov. Nastupit će i Walt Harris te Terrence McKinney, a moglo bi se naći još nekoliko dobrih mečeva.

Gdje: UFC Apex, Las Vegas

Kada: U noći sa subote (15.7.) na nedjelju (16.7.). Preliminarni dio kreće u 1:00, a glavni u 4:00.

Popis borbi: OVDJE

KSW 84: De Fries vs Bajor, Stošić vs. Vojčak, Leško vs. Nikolić

Najzanimljiviji događaj ovog vikenda trebao bi biti KSW 84 na kojem će nastupiti dva regionalna borca. Nakon poraza na Braveu u veljači (drugi mjesec), u kavez se vraća najbolji srpski teškaš, Darko Stošić. Protivnik će mu biti debitant u promociji, Stefan Vojčak, slovački teškaš bez poraza, no nadamo se da će se taj dio promijeniti nakon subote navečer. Tu je i Nemanja "Koba" Nikolić, koji će debitirati u KSW-u, a njegov protivnik bit će Bartosz Leško. U glavnoj borbi večeri svoj pojas brani Phil de Fries protiv Szymona Bajora, a nadamo se da će mu iduća borba opet biti protiv Stošića.

Gdje: Polsat Plus Arena, Gdanjsk

Kada: U subotu (15.7.). Priredba kreće u 19 sati.

Popis borbi: OVDJE

ONE Friday Fights 25 & ONE Fight Night 12: Superlek vs. Khalilov

ONE Championship ovaj nam vikend ulijeće s dvije priredbe. Prva na redu je ONE Friday Fights 25 koji nudi mnoštvo mečeva u tajlandskom boksu pa ako ste ljubitelj te discipline, uživat ćete za vikend. Druga je ONE Fight Night 12, gdje će se u glavnoj borbi večeri odviti još jedan meč u tajlandskom boksu između Superleka i Tigra Khalilova. Na ovoj će priredbi biti mečeva iz gotovo svih disciplina borilačkih sportova te svakako vrijedi ispratiti neke mečeve.

Gdje: Lumpinee Boxing Stadium, Bangkok

Kada: U petak (14.7.) i subotu (15.7.). Prva priredba kreće u 14:30, a druga u 1:00 poslije ponoći.

Popis borbi: OVDJE i OVDJE

Linker
27. travanj 2024 07:07