Ostalo

Cat Zingano odgovorila na optužbe Cris Cyborg da ju izbjegava: ‘Pobjegla si u boks jer si nadopingirana‘

January 25, 2020, Inglewood, California, USA: CRIS CYBORG rests in-between rounds,Image: 494890502, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Alexander Seyum/Zuma Press/Profimedia

 ALEXANDER SEYUM/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Alexander Seyum/Zuma Press/Profimedia
Rivalstvo se ovime samo još više produbilo

Otkad je Cat Zingano 2020. godine odradila svoj debi za Bellator organizaciju, činilo se kako je njezin susret u kavezu s Cris Cyborg neizbježan. No, iz nekog razloga, spletom raznoraznih okolnosti, taj susret još nismo gledali. Jedan od mogućih razloga za to Cyborg je prokomentirala za MMA Junkie.

"Cat Zingano bježi od mene već neko vrijeme. Iz Bellatora me cijelo vrijeme kontaktiraju i govore mi kako je Cat Zingano sljedeća za mene, pa umjesto nje me upare s Blencowe, pa mi opet kažu da je Cat Zingano iduća, pa me umjesto nje

stave da se borim sa Sinead. Ona uvijek govori kako želi još jednu borbu odraditi prije naše, ali na kraju nikada nije spremna." - frustrirano je prokomentirala situaciju Cyborg. Nakon što je Cat vidjela izjavu od njezine rivalkinje odmah je reagirala, te pritom djelovala poprilično iznervirano.

"Ta k...a je otišla boksati taman kada sam ja zaslužila priliku za napad na titulu i onda ona kaže da ja bježim od nje?! Ovo ti je samo jedan od načina kako da izbjegneš doping kontrolu." - odgovorila joj je Zingano.

Otkad je prešla iz UFC-a u Bellator, Zingano samo niže pobjede, a trenutno je u nizu od njih tri. Posljednju borbu imala je u petom mjesecu ove godine kada je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedila Pam Sorenson. Cyborg s druge strane večeras ima svoj boksački debi, a pitanje je koliko će joj trebati oporavka nakon toga.

Linker
24. travanj 2024 20:32